דקר עם Jicama ורוטב שעועית שחורה
דקר עם Jicaman ורוטב שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שעועית, מיץ ליים, עלי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו שעועית שחורה סלט Jicama, סלט שעועית שחורה Jicama, ו מנגו, Jícama & סלסה שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את השעועית השחורה, כוסברה, שמן זית ומיץ ליים ולעבד עד מחית. לגרד את מחית לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
במחבת גדולה, לשלב את שמן הזית עם היין, בצל ירוק, jicama, עגבניות poblano ומתבלים עם מלח ופלפל. להרתיח במשך 1 דקה. מתבלים את פילה הדקר במלח ופלפל ומסדרים אותם במחבת, עור כלפי מטה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הדג הוא רק מבושל, 5 עד 6 דקות.
מחממים את רוטב השעועית השחורה.
תעביר את הדקר למגש. מסננים את נוזל הבישול לרוטב, שומרים את הירקות. כפית את הרוטב על צלחות העליון עם דקר וירקות שמורים.
מקשטים עם הכוסברה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.