דרום מערב הרב פלנק סטייק
סטייק עשב פלנק דרום מערב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 246 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורגנו, כוסברה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סטייק אגף דרום מערבי, סטייק האגף הדרום מערבי עם סלסה, ו סטייק צ'יפוטלה-הרב פלנק (מתכונים דומים).
הוראות
סטייק ציון משני הצדדים; מקום גדול resealable מזון אחסון שקית פלסטיק או ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
בקערה בינונית, מערבבים את המרכיבים הנותרים; כפית על סטייק. לאטום תיק או לכסות צלחת אפייה עם ניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
הגדר שליטה בתנור לצלות. תרסיס מחבת עם ספריי בישול.
מניחים סטייק על מחבת; מברשת עם נוזל משקית או צלחת. להזמין עגבניות. צלייה עם החלק העליון של סטייק 4 עד 6 סנטימטרים מחום 10 עד 15 דקות או עד סטייק הוא doneness הרצוי, מפנה פעם אחת.
עם כפית מחוררת, עגבניות כפית על סטייק; להשליך נוזל שנותר. צלייה 3 עד 5 דקות יותר עד עגבניות הם משחימים קלות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות כדי לשרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.