קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

דרום מערב פטוצ'יני אלפרדו

דרום מערב פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו דרום-מערבי הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, צ'ילי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים תירס, ו 6 דקות או עד מכרז. מערבבים בצ ' ילי, פלפל jalapeo, ושום; saut 1 דקה. מערבבים בגבינת פרמזן ו -3 המרכיבים הבאים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב. מערבבים בפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
פלפלפלפל
פסטהפסטה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מפזרים באופן שווה עם כוסברה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.