קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

דרום מערב קאובוי צ'ילי פרונום נום פליאו

דרום מערב קאובוי צ'ילי פרונום נום פליאו
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו אגרולי דרום מערב של צ'ילי – ליהנות המסעדה האהובה בכל מקום. אגרולים בסגנון דרום מערב אלה הם טעימים, תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 4-Southwest עוף צ' ילי, ו צ'ילי קאובוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 275 ° F. בקערה גדולה, לזרוק את הבשר עם המלח ולהניח בצד. מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית. מערבבים מדי פעם כדי להבטיח אפילו בראונינג. ברגע שזה פריך, להעביר את בייקון פריך למגש עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הגבר את החום לגובה בינוני. בקבוצות, מוסיפים את הבשר בשכבה אחת לטפטפי הבייקון בתנור ההולנדי, ומחממים את הבשר משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
תעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מנמיכים את החום בינוני, ומוסיפים את בצל צהוב רסק עגבניות. Sauté עד הבצל הוא רך שקוף, על 5 דקות. בינתיים, לשלב את אבקת צ ' ילה, כמון, אורגנו, פפריקה, ו 1/2 כוס המניה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים את שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
6
כאשר הבצל רך, מערבבים את השום ואת תערובת צ ' ילי שוקולד, ומבשלים 1 דקה או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הבשר הצרוב, בייקון מבושל, את שאר 5 1/2 כוסות מרק, ואת מיץ לימון. מערבבים היטב. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התוכן של התנור ההולנדי עד לרתיחה. כיסוי, אבל להשאיר את המכסה מעט פתוח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מניחים את הסיר בתנור, ומבשלים 3 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מתבלים במלח ופלפל, ומניחים את הצ ' ילי במקרר למשך הלילה או עד 5 ימים כדי לאפשר לטעמים להתמזג. לחמם על הכיריים, ואם תרצה, העליון עם בצל לבן קצוץ, כוסברה, צנוניות, לימונים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבןבצל לבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה