לך לחנות ותביא קורקבני הודו, כוכב אניס, קורקבני הודו מטוגנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו The Nasty Bits: Gizzards Galore, החתיכות המגעילות: מרק גמביה צוואר תרנגול הודו, ו חתיכות מגעיל: מילט Cod (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ומניחים את הקורקבנים במים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן לקמצנים לבשל דקה אחת כדי להיפטר מכל זיהומים.
3
מסננים את הקורקבן ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מניחים את הקורקבנים בסיר בגודל בינוני ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את שאר החומרים: מים או מלאי, ארומטיקה ועשבי תיבול, ו peppercorns.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 3 שעות או עד הקורקבן הם מזלג מכרז.
7
הסר את הקורקבנים מהמלאי ולתת להתקרר מעט מעל טמפרטורת החדר. מסננים את המניה ומניחים בצד. רוב המניות ניתן להשתמש ברוטב; להזמין חלק מהנוזל לשימוש rillettes.
מרכיבים שתצטרך
Rillettes
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מניחים את הקורקבנים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מערבבים על מהירות נמוכה, מוסיפים לאט מספיק מהמלאי השמור, עד שגזרי הבשר ביסודיות והתערובת לוקחת על מרקם לח ומפוזר, על 1 עד 3 דקות. טעם ועוד להוסיף מלח ופלפל. מאז rillettes יוגש בטמפרטורת החדר, הדבק צריך להיות מעט מלוח יותר ממה שאתה בדרך כלל מצפה הכנה חמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Rillettes
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
10
כפית את התערובת לתוך ramekins בודדים או crocks. מקררים עד צונן, ואז לשפוך על 1/8 אינץ ' של שומן שניתנו על גבי לאטום את ramekins. אם אתה נחלשת על שומן, להשתמש קצת שמן זית כדי בתפזורת את התערובת. מקררים עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר את rillettes מהמקרר 2 שעות לפני ההגשה; הם הטובים ביותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
Rillettes
12
מגישים עם לחם או טוסט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
13
קורקבני הודו מטוגנים אדומים (מספיק למתאבן שמגיש 6 או יותר)
מרכיבים שתצטרך
קורקבני הודו
14
מניחים את הקורקבנים בסיר בגודל בינוני ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הוסף את שאר החומרים.
16
מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה קבועה ומבשלים 1 1/2 שעות או עד הקורקבן הם מזלג במכרז. לקראת סוף זמן הבישול, הנוזל יצטמצם לרוטב סירופ. תדאג שהרוטב לא יישרף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
17
בואו הקורקבן להתקרר לטמפרטורת החדר. לפני ההגשה, פרוס אותם דק על הטיה.
18
מגישים כחטיף או מתאבן, מלווה אטריות או אורז. שאריות של קורקבנים עשויות להיות בקירור, שלמות, עד שבוע. אל תחתוך עד שאתה מוכן לשרת, כמו מדרדרת טעם של קורקבנים דק פרוס מתפרקת מהר יותר.