האדון אפוי --גברדן שלוויש
Haddock אפוי-Gebraden Schelvisch עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 692 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, חמאה, חמור ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: האדוק אפוי, האדוק אפוי, ו בקלה אפויה פשוטה (או האדוק).
הוראות
לרסס מחבת בישול עם תרסיס בישול (פאם) וחימום מראש תנור ל 177°.מסדרים דגים במחבת ומניחים פרוסת לימון על כל חתיכה.
מפזרים פירורים, מתבלים במלח ונקודה בנדיבות עם חמאה.
אופים במשך 45 דקות או עד הדג נעשה (זה יהיה בקלות פתית).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.