האדוק אפוי עם פירורי חרדל דורש בערך 42 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. לך לחנות ותביא שאלוט, מלח ופלפל, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו האדוק חרדל חריף אפוי, בקלה אפויה עם פירורי חרדל, ו חלציים כבש עם פירורי חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204° / 200C.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים 3 כפות של חמאה מומסת לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את פילה דגים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים את שאלוט על החמאה ויוצקים 1/4 כוס היין.סדר את פילה דגים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מפזרים לכל אחד עם קצת מיץ לימון ומתבלים במלח pepper.In קערה קטנה, לזרוק את פירורי הלחם עם הנותרים 2 כפות חמאה מומסת.
האדוק בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.