האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)
צריך קינוח נטול לקטוז? האופים הנועזים להפוך Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד) יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קורנפלור, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 18 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו האופים הנועזים מכינים עוגת אופרה., שוקולד אגוזי לוז Bûche de Noël (יומן חג המולד), ו Yule Log (Bûche de Noël) עם מילוי Mascarpone אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה הקטנה, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור ושוקולד. לנפות 1/3 של החומרים היבשים על תערובת הביצה. באמצעות מרית, לקפל את הקמח. ודא שאתה מקבל את כל הדרך לתחתית של הקערה ולמשוך את כל תערובת הקמח. חזור עם שליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן עם האחרון של הקמח. לא צריך להיות גושים יבשים או כתמים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון, כך העוגה מופץ באופן שווה בכל המחבת.
אופים במשך 10 עד 12 דקות. (התחל לעשות את המילוי.) העוגה צריכה לקפוץ בחזרה כאשר נגע ובוחן צריך לצאת נקי. ודא שזה לא לבשל יותר מדי זמן כי זה יכול להתייבש, מה שהופך אותו קשה לגלגל.
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת במחבת על מתלה חוט.הכנת מילוי גבינת שמנת שוקולד
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לערבב יחד את גבינת שמנת רכה ואת הסוכר במהירות בינונית עד שהוא שמנת.
מוסיף אותו לתערובת גבינת שמנת ומערבבים במהירות בינונית עד צבע השוקולד הוא אפילו בכל רחבי. לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מערבבים בחלב ובתמצית וניל.
הוסף חלב נוסף לפי הצורך כדי לשמור על המילוי מלהיות נוקשה.חלק הרכבה 1
תריץ סכין בקצוות המחבת כדי לשחרר את העוגה.
להפוך את מחבת העוגה על גבי משטח שטוח. הרם את המחבת והסר את נייר הקלף.
הנח עוד פיסת קלף בקרבת מקום ואבק אותה באבקת סוכר. בזהירות להפוך את העוגה מעל ומניח אותו על הקלף החדש.
מורחים בעדינות את מילוי גבינת שמנת שוקולד על העוגה, להישאר על סנטימטר אחד מהקצוות.
בזהירות להפוך קצה אחד ארוך של העוגה על עצמו, לחיצה על הקלף. המשיכו לגלגל את העוגה, השתמשו בקלף כדי לשמור על העוגה צמודה לאורך כל הדרך. העוגה עלולה להישבר קצת, וזה בסדר, כי אתה תכסה את הסדקים בקרם חמאה.
ודא העוגה היא הנחת צד התפר למטה. לעטוף את הקלף סביב העוגה ולאחר מכן לעטוף במגבת. לאסוף את הקצוות ולקשור אותם כפי שמוצג בתמונה לעיל.
מניחים על מחבת סדין במקרר ומקררים במשך כמה שעות או לילה.הכנת חמאה (להכין עד 2 ימים מראש להכניס למקרר. חזור לטמפרטורת החדר לפני לקשט את העוגה.)
במחבת רוטב 2 ליטר, מוסיפים מים לחצי מלא. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. ממיסים את אבקת האספרסו בוניל.
בקערה של מערבל הדוכן, לטאטא יחד את החלבונים ביצה והסוכר. מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס במלואו ואת החלבונים ביצה חם.
באמצעות הקובץ המצורף whisk, מקציפים את הביצים והסוכר עד התערובת היא קרירה למגע. צרף את המשוט והכה בחמאה הריכה. המשך להכות עד התערובת חלקה.
מוסיפים את השוקולד המומס והקורר ומכים עד שצבע השוקולד מגיע לכל אורכו. מוסיפים לאט את תערובת האספרסו וניל 1 כפית בכל פעם, ערבוב בכל פעם. (
הוסף לאט כדי לוודא את קרם חמאה doesnt קרדל.) הכנת פטריות מרציפן(להכין עד 3 ימים מראש ולאחסן במיכל אטום.)
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לנצח את מרציפן וחצי הסוכר על מהירות נמוכה עד הסוכר נספג.
מוסיפים את הסוכר שנותר ומערבבים אותו. זה ייראה כמו פירורים בסדר.
הוסף 2 כפות של סירופ תירס ומערבבים עד התערובת מתחילה להחזיק יחד כאשר לחוץ עם הידיים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר סירופ תירס, רק לבדוק את העקביות של התערובת כמו שאתה הולך. זה עדיין צריך להרגיש יבש ומתפורר, לא דביק.
ללוש את המרציפן על גיליון נייר שעווה עד שהוא חלק. אם המרציפן עדיין מתפורר, אתה יכול לטבול את האצבעות בסירופ תירס קטן ולהמשיך ללוש.
מגלגלים את המרציפן לתוך גליל וחותכים לאורכים 1 אינץ'.
מגלגלים חצי מהחתיכות לכדורים וצורות כמו כובעי פטריות. קח את החלקים הנותרים וליצור בסיסים של הפטריות ולחץ על הכובעים ובסיסים יחד.
נמרח את הפטריות עם מעט אבקת קקאו.הרכבה סופית
תוציא את העוגה מהמקרר ותפתח אותה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני הקצוות באלכסון החל כ 2 אינץ ' מכל קצה.
מניחים חתיכות של נייר שעווה על צלחת ההגשה.
הנח את פיסת העץ הגדולה על נייר השעווה.
מניחים את אחת החתיכות החתוכות על גבי בול העץ ומחזיקים במקום עם שני קיסמים. לדחוף את הקיסמים עמוק כך שהם לא נראים לעין.
הנח את החתיכה החתוכה האחרת לצד בול העץ.
מורחים את קרם החמאה על כל העוגה, כולל הקצוות החשופים והבליטות.
מורחים את קרם חמאה במשיכות ארוכות. השתמש במזלג כדי לצייר קווים בקרם חמאה הדומה לנבוח.
בזהירות למשוך את נייר השעווה ומניחים את גבעולי רוזמרין ודלקות אדומות על העוגה ומניחים כמה גבעולי רוזמרין סביב הצלחת.
מניחים את הפטריות על העוגה. אבק את העוגה בקלילות עם קצת אבקת סוכר כדי להיראות כמו שלג.משאבים
Epicurious.com מילוי ג ' לי
רשת מזון-Buche De Noel, Gamplan: Buche de Noel
רשת מזון Buche de Noel Glace
Wikipedia Yule LogWikipedia genoise cake