קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)

האופים הנועזים לעשות Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד)
צריך קינוח נטול לקטוז? האופים הנועזים להפוך Buche דה נואל (עוגת יומן חג המולד) יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אם יש לך סוכר מגורען, קורנפלור, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 18 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו האופים הנועזים מכינים עוגת אופרה., שוקולד אגוזי לוז Bûche de Noël (יומן חג המולד), ו Yule Log (Bûche de Noël) עם מילוי Mascarpone אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה הקטנה, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור ושוקולד. לנפות 1/3 של החומרים היבשים על תערובת הביצה. באמצעות מרית, לקפל את הקמח. ודא שאתה מקבל את כל הדרך לתחתית של הקערה ולמשוך את כל תערובת הקמח. חזור עם שליש נוסף של תערובת הקמח, ולאחר מכן עם האחרון של הקמח. לא צריך להיות גושים יבשים או כתמים.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון, כך העוגה מופץ באופן שווה בכל המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות. (התחל לעשות את המילוי.) העוגה צריכה לקפוץ בחזרה כאשר נגע ובוחן צריך לצאת נקי. ודא שזה לא לבשל יותר מדי זמן כי זה יכול להתייבש, מה שהופך אותו קשה לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת במחבת על מתלה חוט.הכנת מילוי גבינת שמנת שוקולד
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לערבב יחד את גבינת שמנת רכה ואת הסוכר במהירות בינונית עד שהוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
ודא שוקולד נמס התקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
מוסיף אותו לתערובת גבינת שמנת ומערבבים במהירות בינונית עד צבע השוקולד הוא אפילו בכל רחבי. לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מערבבים בחלב ובתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
הוסף חלב נוסף לפי הצורך כדי לשמור על המילוי מלהיות נוקשה.חלק הרכבה 1
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
תריץ סכין בקצוות המחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
להפוך את מחבת העוגה על גבי משטח שטוח. הרם את המחבת והסר את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
12
הנח עוד פיסת קלף בקרבת מקום ואבק אותה באבקת סוכר. בזהירות להפוך את העוגה מעל ומניח אותו על הקלף החדש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
13
מורחים בעדינות את מילוי גבינת שמנת שוקולד על העוגה, להישאר על סנטימטר אחד מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
בזהירות להפוך קצה אחד ארוך של העוגה על עצמו, לחיצה על הקלף. המשיכו לגלגל את העוגה, השתמשו בקלף כדי לשמור על העוגה צמודה לאורך כל הדרך. העוגה עלולה להישבר קצת, וזה בסדר, כי אתה תכסה את הסדקים בקרם חמאה.
15
ודא העוגה היא הנחת צד התפר למטה. לעטוף את הקלף סביב העוגה ולאחר מכן לעטוף במגבת. לאסוף את הקצוות ולקשור אותם כפי שמוצג בתמונה לעיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
16
מניחים על מחבת סדין במקרר ומקררים במשך כמה שעות או לילה.הכנת חמאה (להכין עד 2 ימים מראש להכניס למקרר. חזור לטמפרטורת החדר לפני לקשט את העוגה.)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
במחבת רוטב 2 ליטר, מוסיפים מים לחצי מלא. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. ממיסים את אבקת האספרסו בוניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
דבש הדריםדבש הדרים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
18
בקערה של מערבל הדוכן, לטאטא יחד את החלבונים ביצה והסוכר. מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס במלואו ואת החלבונים ביצה חם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
19
באמצעות הקובץ המצורף whisk, מקציפים את הביצים והסוכר עד התערובת היא קרירה למגע. צרף את המשוט והכה בחמאה הריכה. המשך להכות עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
20
מוסיפים את השוקולד המומס והקורר ומכים עד שצבע השוקולד מגיע לכל אורכו. מוסיפים לאט את תערובת האספרסו וניל 1 כפית בכל פעם, ערבוב בכל פעם. (
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דבש הדריםדבש הדרים
21
הוסף לאט כדי לוודא את קרם חמאה doesnt קרדל.) הכנת פטריות מרציפן(להכין עד 3 ימים מראש ולאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרציפןמרציפן
22
בקערה של מערבל לעמוד( קובץ מצורף משוט), לנצח את מרציפן וחצי הסוכר על מהירות נמוכה עד הסוכר נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
23
מוסיפים את הסוכר שנותר ומערבבים אותו. זה ייראה כמו פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
24
הוסף 2 כפות של סירופ תירס ומערבבים עד התערובת מתחילה להחזיק יחד כאשר לחוץ עם הידיים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר סירופ תירס, רק לבדוק את העקביות של התערובת כמו שאתה הולך. זה עדיין צריך להרגיש יבש ומתפורר, לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
25
ללוש את המרציפן על גיליון נייר שעווה עד שהוא חלק. אם המרציפן עדיין מתפורר, אתה יכול לטבול את האצבעות בסירופ תירס קטן ולהמשיך ללוש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
מרציפןמרציפן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
26
מגלגלים את המרציפן לתוך גליל וחותכים לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
27
מגלגלים חצי מהחתיכות לכדורים וצורות כמו כובעי פטריות. קח את החלקים הנותרים וליצור בסיסים של הפטריות ולחץ על הכובעים ובסיסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
28
נמרח את הפטריות עם מעט אבקת קקאו.הרכבה סופית
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
29
תוציא את העוגה מהמקרר ותפתח אותה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני הקצוות באלכסון החל כ 2 אינץ ' מכל קצה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
30
מניחים חתיכות של נייר שעווה על צלחת ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
31
הנח את פיסת העץ הגדולה על נייר השעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
32
מניחים את אחת החתיכות החתוכות על גבי בול העץ ומחזיקים במקום עם שני קיסמים. לדחוף את הקיסמים עמוק כך שהם לא נראים לעין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
33
הנח את החתיכה החתוכה האחרת לצד בול העץ.
34
מורחים את קרם החמאה על כל העוגה, כולל הקצוות החשופים והבליטות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
35
מורחים את קרם חמאה במשיכות ארוכות. השתמש במזלג כדי לצייר קווים בקרם חמאה הדומה לנבוח.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
36
בזהירות למשוך את נייר השעווה ומניחים את גבעולי רוזמרין ודלקות אדומות על העוגה ומניחים כמה גבעולי רוזמרין סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קינמון אדומותסוכריות קינמון אדומות
צווארי עוףצווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
37
מניחים את הפטריות על העוגה. אבק את העוגה בקלילות עם קצת אבקת סוכר כדי להיראות כמו שלג.משאבים
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
38
Epicurious.com מילוי ג ' לי
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
39
עוגת רול
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
40
רשת מזון-Buche De Noel, Gamplan: Buche de Noel
41
רשת מזון Buche de Noel Glace
42
הפניות
43
ויקיפדיה Buche De Noel
44
Wikipedia Yule LogWikipedia genoise cake
45
ויקיפדיה מרציפן
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן