האיים הצפים של לה בולאנג'הם אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 475 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שעועית וניל, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו איים צפים, איים צפים, ו איים צפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החלב והשמנת בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף להתמזג, וחום במשך 2 דקות בעוצמה גבוהה במיקרוגל.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הסוכר לתערובת החלב והשמנת החמה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את החלמונים, וניל ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מיקרוגל במשך 1 דקה יותר, להקציף שוב. להפריש להתקרר. (ניתן לאחסן את קרם אנגלייז, מכוסה, במקרר עד 3 ימים או במקפיא עד 2 חודשים.)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הפוך את רוטב הקרמל: בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמנת, שעועית וניל, חמאה ומלח לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולשמור חם בזמן שאתה caramelize הסוכר. בסיר גדול, מחממים את הסוכר על אש נמוכה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין והופך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את תערובת הקרם לסוכר, קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
8
הסר מהחום ולהמשיך לערבב עד שיש לך רוטב חלק, שמנת. זה ישמור, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
להרכיב את האיים הצפים: לאסוף את החומרים שלך.
10
במחבת גדולה מעל חום בינוני, טוסט השקדים עד השחמה וריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להעביר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
בקערה גדולה, להכות את הלבן ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיף את הסוכר והכה במשך כ 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
14
קו צלחת גדולה עם נייר קלף. כף ארבע תלוליות נדיבות של ביצה מוכה על הצלחת. מיקרוגל, חשוף, במשך 30-45 שניות על כוח גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O