קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

הביסקוטי של נונה

הביסקוטי של נונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי של נונה. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 42. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שקדים, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: הביסקוטי של נונה, הארטישוקים של נונה, ו Ragu all Nonna.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר, חמאה, ברנדי, ותמציות בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים שקדים וביצים. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בצק רגוע, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
באמצעות ידיים לחות, חצי בצק טופס 2 (16 על ידי 2 אינץ') כיכרות על תבנית אפייה גדולה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים עד הזהב החיוור, כ -30 דקות. בזהירות להעביר כיכרות למתלה מגניב 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
חותכים כיכרות לפרוסות 3/4 אינץ ' עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
סדר ביסקוטי, עם צד לחתוך למטה, על תבנית אפייה נקייה ואופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
העברה ל rack כדי להתקרר לחלוטין.
1
ביסקוטי לשפר בטעם אם עשה 1 עד 2 ימים קדימה. שמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי