הביסקוטי של נונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי של נונה. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 42. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שקדים, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: הביסקוטי של נונה, הארטישוקים של נונה, ו Ragu all Nonna.
הוראות
מערבבים יחד סוכר, חמאה, ברנדי, ותמציות בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים שקדים וביצים. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, ומלח עד רק בשילוב.
בצק רגוע, מכוסה, 30 דקות.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
באמצעות ידיים לחות, חצי בצק טופס 2 (16 על ידי 2 אינץ') כיכרות על תבנית אפייה גדולה ungreased.
אופים עד הזהב החיוור, כ -30 דקות. בזהירות להעביר כיכרות למתלה מגניב 15 דקות.
חותכים כיכרות לפרוסות 3/4 אינץ ' עם סכין משונן.
סדר ביסקוטי, עם צד לחתוך למטה, על תבנית אפייה נקייה ואופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
העברה ל rack כדי להתקרר לחלוטין.
ביסקוטי לשפר בטעם אם עשה 1 עד 2 ימים קדימה. שמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר.