הבקלאו הפורטוגזי של מריה
הבקלאו הפורטוגזי של מריה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 656 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 202 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. מתכונים דומים: ארטישוקים של מריה, עוף טיה מריה, ו סנטה מריה-מנגל בסגנון BBQ Tri-טיפ.
הוראות
משרים את הבקלה המלוחה המיובשת במים קרים במשך 24 שעות, משנים את המים מספר פעמים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הבקלה ספוג, ומרתיחים במשך כ 5 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר בקלה ממים, ולשמור מים לבישול תפוחי אדמה.
הסר עור ועצמות מהבקלה, וקלף את הבשר לחתיכות באמצעות מזלג. מניחים את הדגים בצד בקערה גדולה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, 1 שן שום, 1 כף פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור.
יוצקים על הדגים, ולזרוק קלות למעיל.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה לתוך מי הדגים, ולהביא לרתיחה. מבשלים 20 דקות, או עד מכרז.
מסננים תחת מים קרים, לקלף לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הבצל, ו לטגן עד זהב וקרמל. מערבבים שן אחת של שום לתוך הבצל. תניח בצד.
שכבת חצי פרוסות תפוחי אדמה בתחתית מנה משומנת 8x11 אינץ אפייה. מכסים עם חצי בקלה, ואז חצי מהבצל. חזור על שכבות, מסתיים עם בצל.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. לפני ההגשה, מקשטים את החלק העליון עם זיתים ירוקים ושחורים וביצים מבושלות היטב.