קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

הבראוניז של מרי

הבראוניז של מרי
הבראוניז של מרי דורשים בערך 50 דקות מתחילתם ועד סופן. מנה אחת מכילה 552 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . תמורת 1.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא עובד היטב כקינוח במחיר סביר. מתכון זה מ-Allrecipes דורש תמצית וניל, שוקולד, חלמוני ביצה וקמח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספאו-קולרי של 36% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: Kickoff Mary , Smooth Bloody Mary ו- Spicy Bloody Mary .

הוראות

1
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). משמנים ומקמחים שתי תבניות אפייה מרובעות בגודל 8 או 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
המיסו את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים רותחים. ערבבו לעתים קרובות עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסירו מהאש, והניחו בצד להתקרר מעט.
4
בקערה גדולה, ערבבו יחד את הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
ערבבו פנימה את חלמוני הביצים והשוקולד המומס, לאחר מכן ערבבו פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
ערבבו חלב ווניל, וערבבו לתוך הבלילה. בקערה נפרדת מזכוכית או מתכת, הקציפו את חלבוני הביצה לקצף יציב. קפלו לתוך בלילת השוקולד יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
פזרו את הבלילה באופן שווה בתבניות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים במשך 28 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש. שולי הבראוניז יתנתקו מעט מדפנות התבנית כשהם מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
פזרו סוכר ממתקים על תבנית אחת ועל השנייה מרחו ציפוי שוקולד לבחירתכם. בתאבון!
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'