הבראוניז של מרי
הבראוניז של מרי דורשים בערך 50 דקות מתחילתם ועד סופן. מנה אחת מכילה 552 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . תמורת 1.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא עובד היטב כקינוח במחיר סביר. מתכון זה מ-Allrecipes דורש תמצית וניל, שוקולד, חלמוני ביצה וקמח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספאו-קולרי של 36% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: Kickoff Mary , Smooth Bloody Mary ו- Spicy Bloody Mary .
הוראות
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). משמנים ומקמחים שתי תבניות אפייה מרובעות בגודל 8 או 9 אינץ'.
המיסו את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים רותחים. ערבבו לעתים קרובות עד לקבלת תערובת חלקה.
הסירו מהאש, והניחו בצד להתקרר מעט.
בקערה גדולה, ערבבו יחד את הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
ערבבו פנימה את חלמוני הביצים והשוקולד המומס, לאחר מכן ערבבו פנימה את הקמח.
ערבבו חלב ווניל, וערבבו לתוך הבלילה. בקערה נפרדת מזכוכית או מתכת, הקציפו את חלבוני הביצה לקצף יציב. קפלו לתוך בלילת השוקולד יחד עם האגוזים.
פזרו את הבלילה באופן שווה בתבניות המוכנות.
אופים במשך 28 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש. שולי הבראוניז יתנתקו מעט מדפנות התבנית כשהם מוכנים.
פזרו סוכר ממתקים על תבנית אחת ועל השנייה מרחו ציפוי שוקולד לבחירתכם. בתאבון!