קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

הברד סקווש ונזיד שעועית פינטו

הברד סקווש ונזיד שעועית פינטו
תבשיל סקווש ופינטו שעועית נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 498 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לך עגבניות משומר, גזר, דלעת טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: נזיד שעועית פינטו, תבשיל סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס, ו תבשיל סקווש חורף חריף עם שעועית פינטו ותירס.

הוראות

1
מיין ושטוף שעועית פינטו; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
שעועית ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
מערבבים שעועית 4 כוסות מים במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. כיסוי ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים בצל, סקווש, גזר וצ ' ילה; מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
הוסף לתערובת שעועית. מערבבים מרווה, טימין, ועגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים במלח. תבשיל מצקת לתוך קערות בודדות; מפזרים גרעינים pumpkinseed.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת