הברד סקווש ונזיד שעועית פינטו
תבשיל סקווש ופינטו שעועית נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 498 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לך עגבניות משומר, גזר, דלעת טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: נזיד שעועית פינטו, תבשיל סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס, ו תבשיל סקווש חורף חריף עם שעועית פינטו ותירס.
הוראות
מיין ושטוף שעועית פינטו; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
מערבבים שעועית 4 כוסות מים במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. כיסוי ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, סקווש, גזר וצ ' ילה; מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף לתערובת שעועית. מערבבים מרווה, טימין, ועגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים במלח. תבשיל מצקת לתוך קערות בודדות; מפזרים גרעינים pumpkinseed.