המתכון של בובי גולש מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, אבקת שום, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הגולש של בובי, הגולש של בובי דין, ו הנקניקיות של בובי נמסות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, לטגן את בשר בקר טחון על חום בינוני גבוה עד שלא נשאר ורוד. לשבור את הבשר תוך כדי לטגן. כפית את כל גריז.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצלים ואת השום לסיר ולטגן עד שהם רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים 3 כוסות מים, יחד עם רוטב העגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, תיבול איטלקי, עלי דפנה, רוטב סויה, תיבול הבית, ומלח מתובל. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מלח מתובל
רוטב עגבניות
עלי דפנה
תיבול
רוטב סויה
עגבנייה
מים
4
מניחים מכסה על הסיר ולאפשר את זה לבשל במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את מקרוני המרפק, מערבבים היטב, להחזיר את המכסה לסיר, ומבשלים במשך כ -30 דקות. לכבות את החום, להסיר את עלי המפרץ, ולאפשר לתערובת לשבת על 30 דקות יותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפק
עלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מגישים עם לחם שום וסלט.
מרכיבים שתצטרך
שום
לחם
7
מערבבים את החומרים יחד ומאחסנים במיכל אטום לאוויר עד 6 חודשים. השתמש כמו תיבול על בשר בעת בישול ירקות.