קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון

הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון
הדלעת הקלויה, האגס ומרק הג'ינג'ר של דבורה מדיסון עשויים להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך אבל אגסים, שמן זרעי חמניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת סקווש הקיץ של דבורה מדיסון עם רוזמרין ולימון, מרק גזר השנהב של דבורה מדיסון עם קוביות קנס של גזר כתום, ו סלט עדשים של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הסקווש לשניים, לגרד את הזרעים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
שים את החתיכות בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה עם האגסים וכל אבל כמה פרוסות של זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מברשת עם שמן, העונה עם מלח, ואופים עד ריחני ועדין, על 1 שעה. להפוך את החתיכות פעם או פעמיים, כך שיש להם הזדמנות caramelize על יותר משטח אחד. אם הסקווש נראה יבש מאוד (כמה זנים), להוסיף 1 כוס מים למחבת כדי ליצור קיטור לכסות עם לסכל. כאשר הסקווש הוא מכרז, להעביר הכל מהמחבת ללוח חיתוך, להוסיף 1 כוס מים למחבת, לגרד להמיס את המיצים, שמירה על הנוזל. לגרד את הבשר של הדלעת הרחק העורות. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כדי להפוך את המניה, להביא 6 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את הזרעים, בסופו של דבר, עורות סקווש, זנגביל הנותרים, ו 1/2 כפית מלח. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
בינתיים, ממיסים את החמאה בסיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיף את הבצל, נותן לו מערבבים, ומבשלים על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום קצת והוא ריחני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיף את האגסים, ג ' ינג ' ר, וסקווש, ולאחר מכן את המים שמורות deglazing. מסננים את המניה לתוך הסיר. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 25 דקות. מגניב בקצרה, ואז מחית עד חלקה לעבור דרך טחנת מזון או מסננת כדי להבטיח מרקם משיי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מגישים כמו שהוא או מערבולת בfrème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
10
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2006 מאת דבורה מדיסון. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ירוקירוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום