הדרך הנכונה לבשל ירקות!
הדרך הנכונה לבשל ירקות! דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם טפטוף בייקון, כרוב ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. מתכונים דומים: איך לבשל ירוק לפת, איך לבשל כרוב ירוק, ו מבשלים את הספר: ירקות ורודים.
הוראות
טפטוף בייקון חום במחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
תוסיף את הירוקים. מוקפץ, אני מניח, שכן אתה ערבוב ומטגן, במשך 1 עד 4 דקות (תלוי כמה קשה הירוקים) או עד הירוקים הם רפויים, במכרז, ויש להם מופחת במידה ניכרת בגודל. שומן חזיר הוא טוב כי זה עוזר לכסות את המרירות של ירקות תוך הבאת את הטעם הגדול שלהם.
בשלב זה, יש לך ברירה. או להגיש אותם ישר מן המחבת עם קומץ של מלח, או להוסיף 3 עד 4 כוסות מים ומלח לפי הטעם, ומרתיחים את הירוקים 1 שעה עבור רך נוסף,כנראה אפילו לא צריך ללעוס ירקות. אם אין לך שיניים, ברור שאתה רואה לאיזה כיוון ללכת כאן.