קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

הדרך הנכונה לבשל ירקות!

הדרך הנכונה לבשל ירקות!
הדרך הנכונה לבשל ירקות! דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם טפטוף בייקון, כרוב ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 94%. מתכונים דומים: איך לבשל ירוק לפת, איך לבשל כרוב ירוק, ו מבשלים את הספר: ירקות ורודים.

הוראות

1
טפטוף בייקון חום במחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תוסיף את הירוקים. מוקפץ, אני מניח, שכן אתה ערבוב ומטגן, במשך 1 עד 4 דקות (תלוי כמה קשה הירוקים) או עד הירוקים הם רפויים, במכרז, ויש להם מופחת במידה ניכרת בגודל. שומן חזיר הוא טוב כי זה עוזר לכסות את המרירות של ירקות תוך הבאת את הטעם הגדול שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ירוקירוק
3
בשלב זה, יש לך ברירה. או להגיש אותם ישר מן המחבת עם קומץ של מלח, או להוסיף 3 עד 4 כוסות מים ומלח לפי הטעם, ומרתיחים את הירוקים 1 שעה עבור רך נוסף,כנראה אפילו לא צריך ללעוס ירקות. אם אין לך שיניים, ברור שאתה רואה לאיזה כיוון ללכת כאן.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'