ההודו המכוער הטוב ביותר
ההודו המכוער הטוב ביותר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם הודו, שמן זית כתית מעולה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: המטבל המכוער של פאם, הפוך עוגה מכוערת, ו עוגת שוקולד מכוערת.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ ולייבש טפיחה עם מגבות נייר. לשפשף שמן זית ומלח על כל הציפור.
מניחים את חתיכות התפוח בתוך החלל.
מניחים את השד טורקיה למטה במחבת צלייה גדולה.
צלי במשך 3 שעות בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור בזהירות להפוך את הציפור כך בצד השד פונה למעלה. לחזור לתנור ולבשל עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הירך הגיע 180 מעלות F (82 מעלות C). אפשר לתרנגול ההודו לנוח כ -30 דקות לפני גילוף.