קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה

הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה
Adobo טורקיה עם רוטב אדום-צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לכי לחנות וקחי צ'ילי אנצ' ו, חמאה במידת הצורך, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הודו ברן בירה עם אדום צ'ילה Adobo, הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה, ו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שסף צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2
מחממים מחבת כבדה גדולה (לא לא דביקה) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט בקבוצות, פותחים אותם שטוחים, מסתובבים ולוחצים עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים לקערה ומכסים צ ' ילי עם מים רותחים-חמים, ואז להשרות עד מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בינתיים, טוסט תבלינים במחבת כבדה קטנה על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים צ ' ילי, השלכת נוזל, ו purée בבלנדר עם תבלינים, שום, עשבי תיבול, חומץ, מים, שמן, ו 2 כפית מלח עד חלקה מאוד, על 1 דקה. שים בצד 1/2 כוס אדובו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מפזרים 2 כפיות מלח באופן שווה בחללים טורקיה בכל רחבי העור, ולאחר מכן לשפשף אדובו הנותרים (scant 3/4 כוס) בכל רחבי טורקיה, כולל חללים. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
העברה למתלה במחבת צלייה ומרינדה, מכוסה בניילון נצמד ומצונן, לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1
בואו טורקיה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים טורקיה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומוסיפים את מי הכוס הנותרים, ולאחר מכן את האוהל באופן רופף עם נייר כסף ולסובב מחבת. צלי (אם החלק התחתון של המחבת הופך יבש, להוסיף 1/2 כוס יותר מים) עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 1 3/4 כדי 2 3/4 שעות יותר (זמן צלייה הכולל: 2 3/4 כדי 3/4 3/4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס טורקיה המניה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 2 דקות. מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר למדוד דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שמירה על שומן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הוסף מספיק טורקיה מלאי לנוזל להביא סך הכל 5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
3
לטאטא יחד קמח, 6 כף שומן שמור (אם יש פחות, להוסיף חמאה מומסת), ושמורות 1/2 כוס adobo בסיר בינוני כבד, ואז לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 3 דקות (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף מיצי פאן מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
Adobo יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר במיכל אטום.