הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה
Adobo טורקיה עם רוטב אדום-צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לכי לחנות וקחי צ'ילי אנצ' ו, חמאה במידת הצורך, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הודו ברן בירה עם אדום צ'ילה Adobo, הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה, ו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום (מתכונים דומים).
הוראות
שסף צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע.
מחממים מחבת כבדה גדולה (לא לא דביקה) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט בקבוצות, פותחים אותם שטוחים, מסתובבים ולוחצים עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מעבירים לקערה ומכסים צ ' ילי עם מים רותחים-חמים, ואז להשרות עד מתרכך, על 15 דקות.
בינתיים, טוסט תבלינים במחבת כבדה קטנה על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות.
מסננים צ ' ילי, השלכת נוזל, ו purée בבלנדר עם תבלינים, שום, עשבי תיבול, חומץ, מים, שמן, ו 2 כפית מלח עד חלקה מאוד, על 1 דקה. שים בצד 1/2 כוס אדובו לרוטב.
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
מפזרים 2 כפיות מלח באופן שווה בחללים טורקיה בכל רחבי העור, ולאחר מכן לשפשף אדובו הנותרים (scant 3/4 כוס) בכל רחבי טורקיה, כולל חללים. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
העברה למתלה במחבת צלייה ומרינדה, מכוסה בניילון נצמד ומצונן, לפחות 8 שעות ועד 2
בואו טורקיה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש התחתון.
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים טורקיה 1 שעה.
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומוסיפים את מי הכוס הנותרים, ולאחר מכן את האוהל באופן רופף עם נייר כסף ולסובב מחבת. צלי (אם החלק התחתון של המחבת הופך יבש, להוסיף 1/2 כוס יותר מים) עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 1 3/4 כדי 2 3/4 שעות יותר (זמן צלייה הכולל: 2 3/4 כדי 3/4 3/4 שעות).
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°).
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס טורקיה המניה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 2 דקות. מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר למדוד דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שמירה על שומן.
הוסף מספיק טורקיה מלאי לנוזל להביא סך הכל 5 כוסות.
לטאטא יחד קמח, 6 כף שומן שמור (אם יש פחות, להוסיף חמאה מומסת), ושמורות 1/2 כוס adobo בסיר בינוני כבד, ואז לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 3 דקות (תערובת תהיה עבה).
הוסף מיצי פאן מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח.
Adobo יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר במיכל אטום.