הודו וברוקולי מניקוטי
טורקיה וברוקולי מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי קונכיות פסטה מניקוטי, בצל, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ברוקולי, נקניק וגבינה מניקוטי, נקניק ברוקולי מניקוטי, ו מניקוטי טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מבשלים קונכיות פסטה לפי הוראות על תיבה. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל טורקיה, בצל ומלח שום על חום בינוני על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד טורקיה הוא כבר לא ורוד.
הסר מהחום. מערבבים יוגורט, ברוקולי, 1/2 כוס הגבינה והתיבול האיטלקי.
מורחים רוטב פסטה 1/2 כוס בתבנית אפייה. כפית תערובת טורקיה לתוך פגזים; לסדר בתבנית אפייה. כפית נשארת רוטב פסטה על צדפים. מכסים בנייר כסף.
אופים על 25 דקות או עד חם מבעבע.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.