תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ומילוי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 92 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 845 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, בצל, לחם שאור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו טורקיה & מלית פאי סיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 חתיכה גדולה בכותנה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
3
עבור טורקיה: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מעבירים את ההודו למחבת צלייה, מצוידים במתלה קלייה אם תרצה, ומשרים את הגבינה בחמאה. עונדים את הציפור במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מים נוספים
5
מברשת כל חמאה שנותרה על גבי הציפור ולכסות את השדיים עם גזה כדי למנוע את העור העליון לשרוף לפני שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
6
מניחים את הסלרי, בצל, שום, מרווה, ביי ורוזמרין בתוך ומסביב לתרנגול הודו במחבת הקלייה - אלה ישמשו להכנת המילוי כאשר הכל קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
מילוי
סלרי
שום
בצל
טורקיה כולה
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
מניחים את מחבת הקלייה במרכז התנור. מבשלים כ -12 דקות לכל קילו. לאחר כ 2 שעות של בישול, להסיר את הגבינה מהחלק העליון של השדיים ולהחזיר את טורקיה לתנור לבשל במשך 1 יותר שעה. אם קצות הכנפיים מתחילות להחשיך מדי, מכסים בנייר כסף כדי למנוע מהם לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מים נוספים
רדיד אלומיניום
תנור
1
מניחים את הצוואר ואת המניה עוף בסיר ומבשלים בעדינות על גבי התנור כמו תרנגול הודו מסיים בישול. המניה צריכה להפחית בכמחצית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלאי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סיר
2
איך אתה יודע מתי תרנגול ההודו מוכן? הטמפרטורה של בשר הירך (שבו הבשר הוא עבה ביותר ולוקח את הזמן הארוך ביותר לבשל) צריך לרשום 165 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום. כאשר נעשה זאת, להסיר את הציפור מהתנור, להעביר אותו על משטח שטוח( או צלחת הגשה), ולאפשר לו לנוח 20 עד 30 דקות לפני הסרת הירקות למילוי וגילוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מילוי
טורקיה כולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
1
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים חצי חפיסת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום ופריך. שמור כל גריז ולהגדיר את הנקניק בקערה גדולה עם ירקות קלויים ממגש טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
נקניק
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את שאר החמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את לחם שאור הקוביות ומבשלים, ערבוב, עד שהם טוסט חום זהוב, 6 עד 8 דקות. לזרוק מתבלים עם מלח ופלפל לפני הוספת לקערה עם הירקות. מערבבים הכל יחד וטעם לתיבול, התאמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
לחם שאור
ירק
תיבול
טוסט
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לרוטב: אלא אם כן החלק התחתון של המחבת צלייה נשרף, אתה יכול לעשות רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
6
מניחים את מחבת הקלייה על המבערים של התנור, מוסיפים את החרדל ואת מרסלה למחבת, ומחממים אותו על אש נמוכה. לגרד את החלק התחתון כדי לקבל את הטפטוף ואת חתיכות טעים את המחבת כמו marsala מפחית. מסננים את הצוואר מן המניה ויוצקים על 1/2 כוס לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
חרדל
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
כיריים
קערה
7
לטאטא את הקמח לתוך הקערה, לטפל אין גושים. להפחית את marsala עד שאין כמעט נוזל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים את מלאי העוף ואת תערובת הקמח למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
להקציף כדי להתמזג. טעם לתיבול. להפחית עד שהתערובת מתעבה.