הודו וקציץ בשר פלפל אדום קלוי
בשר הודו ופלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפלים קלויים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו פלפל ג'ק ממולא הודו קציץ בשר קישואים עם רוטב מדהים, קציץ בשר פלפל אדום, ו קציץ בשר פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את טורקיה, בצל, פירורי לחם, ביצה, פרמזן, 2 כפות של חרדל, פטרוזיליה, פלפלים אדומים, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה. לעצב את הבשר לתוך כיכר 8 אינץ ' ולמקם בתבנית אפייה. (ראה עצה, להלן.)
אופים עד שאין זכר לשרידים ורודים (טמפרטורה פנימית צריכה להיות 165 F), כ 45 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני חיתוך.
לטאטא יחד את החרדל שנותר, חומץ, שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.מחלקים את הירוקים בין צלחות בודדות לטפטף את ויניגרט מעל.
מגישים עם קציץ הבשר פרוס.טיפ: מחבת כיכר אינה הבחירה הטובה ביותר לאפיית קציץ בשר. במקום להשתמש במחבת גדולה עם 1 1/2-ל 2 אינץ ' הצדדים, כגון מתכת, זכוכית, או קרמיקה 7-by-11 אינץ צלחת אפייה, אשר יאפשר החום לזרום על הבשר, בישול אותו באופן שווה.