הודו חג ההודיה עם לשפשף חג
הודו חג ההודיה עם לשפשף החג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, אבקת שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, ו שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מערבבים את כל החומרים לשפשף יבש בקערה קטנה.
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה.
בנדיבות העונה חלל טורקיה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מברשת טורקיה עם שמן זית, ולשפשף אותו עם תערובת תיבול. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק את הצורה שלהם, לתחוב את קצות הכנפיים תחת.
צולים את תרנגול ההודו עד שמד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165 עד 170 מעלות F, כ -3 שעות.
תעביר את ההודו למגש. אוהל זה מאוד רופף עם נייר, ולתת לו לנוח לפחות 30 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות). שמור את המיצים במחבת.
Gravy: לגרד את המיצים וחתיכות השחמה מן המחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. כפית את השומן, הזמנת 2 כפות. במידת הצורך, להוסיף מספיק מלאי למיצים כדי למדוד 1 2/3 כוסות.
מחממים את שמורות 2 כפות שומן בסיר כבד, גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום, ואת שאלוט, ו לטגן במשך 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד הזהב, כ 4 דקות.
הוסף את מיצי המחבת degreased, ואת מלאי 2 כוסות. מביאים לרתיחה, מקציפים עד חלקה. להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב מצטמצם עקביות הרצוי, על 4 דקות.
להקציף במיץ לימון, ואת שמנת חמוצה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים את הרוטב לתוך קערת הגשה. לגלף את ההודו ולסדר אותו על מגש הגשה.