קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות27
מגזין

הודו מזוגג מנדרינה

הודו מזוגג מנדרינה
הודו מזוגג מנדרינה דורש בערך 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 567 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 62 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, שמן קנולן, מיץ קלמנטינה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת מנדרינה מזוגגת, עוגת פולנטה מזוגגת במנדרינה, ו הודו צלוי עם זיגוג קלמנטינה.

הוראות

1
הסר טפלי עוף מהודו; מכסים ומכניסים למקרר לרוטב. טפחו על הודו יבש; הניחו את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה. משפשפים חמאה מרוככת על הודו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
בסיר גדול ממיסים חמאה קוביות; מערבבים שמן. הרווי 17 אינץ ' ארבע שכבות. ריבוע של בד גבינה בתערובת חמאה; לעטוף מעל הודו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים מיץ קלמנטינה לתערובת החמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
חמאהחמאה
4
אופים הודו, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים להזזה למשך 3 שעות; מכסים בתערובת מיץ קלמנטינה כל 30 דקות, תוך שמירה על לחות בד הגבינה בכל עת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
תנורתנור
5
הסר וזורק בד גבינה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6
אופים הודו 45 דקות עד 1-1 / 4 שעות ארוכות יותר או עד שמד חום בשר קורא 180 זָהוּר, צולה מדי פעם עם טפטופי מחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
מוציאים את הודו לפלטת הגשה; מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
8
יוצקים טפטופים וחתיכות חומות משוחררות לכוס מדידה. שומן רזה, שמירת 1/3 כוס.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
9
הוסף מספיק מרק לטפטופים שנותרו כדי למדוד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
10
לקבלת רוטב, קוצצים טפלי עוף שמורים. בסיר גדול הקפיצו ג ' יבלטים בשומן שמור עד להשחמה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים בהדרגה תערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מגישים עם הודו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה