הודו מזוגגת רימון עם אורז בר ומילוי ערמונים
טורקיה מזוגגת רימון עם אורז בר ומילוי ערמון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1362 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 57g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עלים מלוחים, שמן זית, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית נסו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית, תרנגול רימון-זיגוג קורניש משחק תרנגולות עם אורז בר-ערמונים St, ו הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל לחום גבוה.
מתבלים את ההודו בשמן זית, מלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מערבבים את האורז, ערמונים, בצל, ועשבי תיבול יחד בתבנית אפייה. למעלה עם גבינת עיזים מתפוררת. מכסים בנייר כסף ומניחים בצד. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את ההודו על הגריל וגריל בכל צד על חום גבוה עד להשחמה יפה, על 4 עד 5 דקות בכל צד. הפעל את החום עד נמוך ולהעביר את חתיכות טורקיה מתלה גבוה יותר בגריל. סגור את המכסה של הגריל ולתת לבשל לאט, מפנה מדי פעם, במשך 30 עד 40 דקות. לאחר מכן להתחיל להבריש את מיץ הרימונים על טורקיה ולהמשיך עד טורקיה מבושל דרך; מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, מן העצם צריך לרשום 175 מעלות F.
הסר את ההודו מן הגריל, להעביר ללוח חיתוך, ולתת לו לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 15 דקות לפני גילוף.
מניחים את המילוי בתנור ולתת חם במשך 10 דקות.
מגישים מלית עם טורקיה. להביא כל מיץ רימונים הנותרים כדי רתיחה טפטוף מעל טורקיה.