הודו מעושן הוואי-פורטוגזית
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו הודו מעושן הוואי-פורטוגזי. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 656 קלוריות, 77 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתאים ל-18 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. אם יש לכם ג'ינג'ר, ג' ינג'ר, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו הודו מעושן הוואי-פורטוגזית, פורל פורטוגזי מבושל במעילי חזיר מעושנים, ו המבורגרים הודו הוואי (מתכונים דומים).
הוראות
ביום 1 (2 ימים לפני חג ההודיה), להסיר טפלי עוף מהודו ולשטוף טורקיה מבפנים ומבחוץ. הניחו הודו, בצד השד כלפי מטה, בתבנית צלייה חד פעמית גדולה המונחת על תבנית אפייה ללא שפה.
להוסיף טפלי עוף למחבת (להשליך צוואר). לתוך חלל של טורקיה, מפזרים ג ' ינג ' ר קצוץ גס ושום. בקערה מקציפים יחד שום טחון, ג ' ינג ' ר טחון, רוטב סויה, חומץ וסוכר חום; יוצקים מעל הודו. מכסים את הודו בניילון נצמד ומשרים 2 ימים, מתבשלים 3 עד 5 פעמים ביום.
ביום 3 (חג ההודיה), להסיר טפלי עוף 1 כוס מרינדה מהמחבת ומניחים בצד עבור רוטב נקניק פורטוגזית. כ -4 שעות לפני ההגשה מוציאים את הודו מהמקרר.
תן לעמוד במשך 30 דקות במחבת; בינתיים, להשרות שבבי היקורי במים 30 דקות.
מוציאים את הודו מהתבנית ויוצקים מרינדה לקערה; מוסיפים מרק עוף ומניחים בצד. מחזירים את הודו לתבנית, בצד השד כלפי מעלה ומוסיפים בצל (שמים 2 או 3 רבעים בתוך הודו). מסבך טורקיה, קשירת מקלות תיפוף יחד בחוזקה עם מטבח חוט; מסבך קצות כנפיים יחד באותו אופן. כיסוי קצות כנפיים ומקלות תיפוף עם כבד רדיד "כובעים," דפוס אותם בנוחות כדי למנוע חריכה. מכסים את התבנית כולה באופן רופף בשכבה כפולה של נייר כסף, ומאריכים נייר כסף מעבר להודו כמו מטריה.
הכן גריל פחם או גז, גדול מספיק כדי להחזיק הודו, לבישול עקיף: על גריל פחמים, הצית כ -60 בריקי פחם. כאשר גחלים הם הבחינו עם אפר (כ 20 דקות), תלולית שווה בצדדים מנוגדים של אשמגררים. לכל תל, הוסף 5 בריטים לא מוארים ו 1/2 כוס שבבי עץ ספוגים סחוטים עכשיו וכל 30 דקות במהלך העישון. אם באמצעות גז גריל (עם לפחות 11 ב. בין עקיף-מבערי חום), לשים 1/2 כוס סחוטה שבבי עץ ספוגים במחבת טפטוף ישירות על חום בפינה קדמית ולהוסיף 1/2 כוס שבבי דרך לגרר כל 30 דקות במהלך עישון. הפעל חום גבוה ולהתאים גז לבישול עקיף. סגור את המכסה ואת גריל מחממים 10 דקות.
החלק בזהירות את התבנית עם הודו מתבנית האפייה למרכז הגריל.
יוצקים במרינדה ובמרק. סגור את מכסה הגריל. (אם שלך גריל יש שפה על זה, שאר פאן בזווית על גריל, אז בזהירות שקופיות פאן על גריל.) טורקיה עשן, צולה כל 1/2 שעה, עד מדחום לקריאה מיידית מוכנס ישר למטה דרך החלק העבה של שד עצם רושם 150, על 2 1/2 שעות (להתחיל לבדוק אחרי 2 שעות). מצקת מרינדה ממחבת לקערה חסינת חום ושמורה לרוטב הודו הוואי-פורטוגזי ורוטב נקניקיות פורטוגזי.
שקופיות אפיית גיליון תחת טורקיה פאן, להקל אפייה פאן על גיליון, ולהרים פאן עם טורקיה את גריל.
תנו להודו לנוח, מכוסה בנייר כסף, לפחות 20 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה ל -16