קושימומחה
מוכן ב100 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

הודו מצופה ברוזמרין ברקת ברוטב מחבת

הודו מצופה ברוזמרין ברקת ברוטב מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה רוזמרין מצופה עם רוטב פאן. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 89 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 947 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, זרעי שומר, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תרנגול הודו מצופה בעשבים עם סיידר תפוחים., הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב, ו הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב לימון ותה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 8 ליטרים של מים קרים, מלח, סוכר, זרעי כוסברה, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, שום, עלי דפנה, גזר, סלרי ובצל במיכל גדול. לטבול את טורקיה במי מלח ומקרר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי שומרזרעי שומר
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
1
הסר את ההודו מן המלח בלילה שלפני הקלייה וללטף אותו יבש לחלוטין עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מערבבים את החמאה, רוזמרין וקצת מלח בקערה קטנה. תטעם את זה כדי לוודא שזה טעים. לעבוד את החמאה מתחת לעור של טורקיה ולעסות אותו לתוך השדיים והרגליים. לעסות את החמאה בצד החיצוני של העור גם כן. לקשור את הרגליים יחד ועל השד כך שהם יגנו עליו במהלך הבישול כדי לעזור לשמור אותו לח ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את תרנגול ההודו על מגש סדינים ומקררים בין לילה חשוף! כן, בדיוק, "חשיפה". זה יעזור לעור להתייבש ולהיות ממש חום ופריך. שימו לב שלא יהיה שום מזון כי לא יהיה מבושל ליד טורקיה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
חג ההודיה: קח את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את השום, סלרי, בצל, שורש סלרי, שומר, עלי דפנה, מרווה וקורנית במחבת צלייה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
עלי דפנהעלי דפנה
סלריסלרי
שומרשומר
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
שימו את ציר העוף והיין בתחתית מחבת הקלייה והניחו את תרנגול ההודו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
שים את ההודו בתנור עד שעור תרנגול ההודו מקבל ממש נחמד וחום, כ -40 דקות. מנמיכים את החום של התנור ל 350 מעלות F למשך שארית זמן הבישול. למרוח את ההודו כל 30 דקות בערך ולהוסיף מלאי נוסף למחבת הצלייה במידת הצורך. תחשוב על 17 דקות לקילו לתרנגול הודו. אוהל טורקיה עם רדיד אלומיניום כאשר הוא מגיע לצבע הנכון כדי למנוע ממנו מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
הסר את טורקיה מהתנור כאשר מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של טורקיה קורא 160 מעלות F. הקפד המדחום לא נוגע עצם בעת ביצוע הקריאה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
כאשר טורקיה הגיעה לטמפרטורה הנכונה, להסיר אותו מחבת הצלייה ולתת לו לנוח לפחות 30 דקות. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
1
הסר את עלי המפרץ, מרווה וקורנית מהמחבת הצלייה. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את הירקות יחד עד חלקה. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך (זה יהיה).
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תיבולתיבול
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
חתוך את תרנגול ההודו, ואל תילחם על מקלות התיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
3
תודה על תרנגול הודו נהדר!!!
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה

מרכיבים