תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה רוזמרין מצופה עם רוטב פאן. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 89 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 947 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, זרעי שומר, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תרנגול הודו מצופה בעשבים עם סיידר תפוחים., הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב, ו הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב לימון ותה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 8 ליטרים של מים קרים, מלח, סוכר, זרעי כוסברה, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, שום, עלי דפנה, גזר, סלרי ובצל במיכל גדול. לטבול את טורקיה במי מלח ומקרר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמה
זרעי שומר
עלי דפנה
גזר
סלרי
שום
בצל
טורקיה כולה
מלח
סוכר
מים
מלח
1
הסר את ההודו מן המלח בלילה שלפני הקלייה וללטף אותו יבש לחלוטין עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
2
מערבבים את החמאה, רוזמרין וקצת מלח בקערה קטנה. תטעם את זה כדי לוודא שזה טעים. לעבוד את החמאה מתחת לעור של טורקיה ולעסות אותו לתוך השדיים והרגליים. לעסות את החמאה בצד החיצוני של העור גם כן. לקשור את הרגליים יחד ועל השד כך שהם יגנו עליו במהלך הבישול כדי לעזור לשמור אותו לח ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
חמאה
טורקיה כולה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את תרנגול ההודו על מגש סדינים ומקררים בין לילה חשוף! כן, בדיוק, "חשיפה". זה יעזור לעור להתייבש ולהיות ממש חום ופריך. שימו לב שלא יהיה שום מזון כי לא יהיה מבושל ליד טורקיה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
4
חג ההודיה: קח את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים את השום, סלרי, בצל, שורש סלרי, שומר, עלי דפנה, מרווה וקורנית במחבת צלייה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
עלי דפנה
סלרי
שומר
שום
בצל
טימין
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2
שימו את ציר העוף והיין בתחתית מחבת הקלייה והניחו את תרנגול ההודו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
טורקיה כולה
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
שים את ההודו בתנור עד שעור תרנגול ההודו מקבל ממש נחמד וחום, כ -40 דקות. מנמיכים את החום של התנור ל 350 מעלות F למשך שארית זמן הבישול. למרוח את ההודו כל 30 דקות בערך ולהוסיף מלאי נוסף למחבת הצלייה במידת הצורך. תחשוב על 17 דקות לקילו לתרנגול הודו. אוהל טורקיה עם רדיד אלומיניום כאשר הוא מגיע לצבע הנכון כדי למנוע ממנו מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
תנור
4
הסר את טורקיה מהתנור כאשר מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של טורקיה קורא 160 מעלות F. הקפד המדחום לא נוגע עצם בעת ביצוע הקריאה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
עצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
5
כאשר טורקיה הגיעה לטמפרטורה הנכונה, להסיר אותו מחבת הצלייה ולתת לו לנוח לפחות 30 דקות. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
1
הסר את עלי המפרץ, מרווה וקורנית מהמחבת הצלייה. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את הירקות יחד עד חלקה. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך (זה יהיה).