תרנגול הודו צלוי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו הודו צלוי ושמפניה, הר הודו צלוי חם (כריך הודו חם), ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התאם מתלה למיקום הנמוך ביותר והסר מדפים אחרים. מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
הסר חלקי טורקיה מן הצוואר והחזה חללים ושמורה לשימושים אחרים, אם תרצה בכך. ציפור יבשה היטב עם מגבות נייר, מבפנים ומבחוץ. מלח ופלפל בתוך חלל השד ודוחפים את הבצל, השום, העשבים ועלי המפרץ פנימה. הגדר את הציפור על מתלה צלייה במחבת צלייה; צד השד מעלה מברשת בנדיבות עם חצי החמאה העונה עם מלח ופלפל. תהדק את הציפור בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גב שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דק
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
צלי את ההודו לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
הסר את נייר הכסף ואת baste עם שאר החמאה. הגדל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות f ולהמשיך לצלות עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 מעלות F בירך של הציפור, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
הסר טורקיה טופס התנור ולהניח בצד לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. לגלף ולהגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
שים את קוביות המילוי בקערה גדולה ולהניח בצד. חמאה תבשיל 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
דובדבנים מסוכרים נוספים
9
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את הנקניק ונפרדים מכפית עץ. מבשלים עד שהוא מאבד את רוב צבעו הוורוד, אבל לא כל כך שהוא יבש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
11
מוסיף את הנקניק ואת מחבת טפטוף לקוביות המילוי. ממיסים את שאר החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מוסיפים את הבצל, התפוח, הסלרי והמלח. מבשלים עד שהירקות מתרככים, בערך 5 דקות.