תרנגול הודו צלוי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו הודו צלוי ושמפניה, הר הודו צלוי חם (כריך הודו חם), ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התאם מתלה למיקום הנמוך ביותר והסר מדפים אחרים. מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר חלקי טורקיה מן הצוואר והחזה חללים ושמורה לשימושים אחרים, אם תרצה בכך. ציפור יבשה היטב עם מגבות נייר, מבפנים ומבחוץ. מלח ופלפל בתוך חלל השד ודוחפים את הבצל, השום, העשבים ועלי המפרץ פנימה. הגדר את הציפור על מתלה צלייה במחבת צלייה; צד השד מעלה מברשת בנדיבות עם חצי החמאה העונה עם מלח ופלפל. תהדק את הציפור בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
צלי את ההודו לשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
הסר את נייר הכסף ואת baste עם שאר החמאה. הגדל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות f ולהמשיך לצלות עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 מעלות F בירך של הציפור, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר טורקיה טופס התנור ולהניח בצד לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. לגלף ולהגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
שים את קוביות המילוי בקערה גדולה ולהניח בצד. חמאה תבשיל 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הנקניק ונפרדים מכפית עץ. מבשלים עד שהוא מאבד את רוב צבעו הוורוד, אבל לא כל כך שהוא יבש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
11
מוסיף את הנקניק ואת מחבת טפטוף לקוביות המילוי. ממיסים את שאר החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הבצל, התפוח, הסלרי והמלח. מבשלים עד שהירקות מתרככים, בערך 5 דקות.