קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה

הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי באפלו עם רוטב גבינה כחולה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, גבינה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו עוף עם רוטב באפלו ומטבל גבינה כחול עם בטטות צלויות, כרובית באפלו עם רוטב גבינה כחולה, ו עוף ממולא בגבינה כחולה ברוטב באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח הנמדד, זרעי סלרי ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר את הקרביים והצוואר של טורקיה מן החלל ולהשליך או לשמור אותם לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר כל פלסטיק או מתכת מחזיק את הרגליים יחד. ללטף את טורקיה יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.לשפשף את תערובת המלח על כל החלק החיצוני של טורקיה, למקם אותו על גיליון אפייה מעוטר (לא לכסות), ומקרר במשך 12 עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.בעוד התנור מתחמם, מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל ומניחים את חתיכות הבצל בתוך החלל. רוח חתיכת חוט סביב כל רגל פעם אחת ולאחר מכן לקשור את הקצוות יחד. הכנס את הכנפיים לאחור ומתחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את חזה ההודו למטה על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מוסיפים את המים למחבת הצלייה וצולים במשך 30 דקות יותר. בינתיים, מניחים את הרוטב החריף והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את המחבת מהתנור, באמצעות שתי חבילות של מגבת נייר כדי לאחוז את טורקיה, להעיף את הציפור על הגב שלה. למרוח את ההודו בכל רחבי עם חלק מתערובת החמאה-רוטב חם. המשך לצלות, לצלות עם הרוטב כל 15 דקות (לחמם מחדש את הרוטב לפי הצורך), עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך הפנימי 74° והמיצים לרוץ ברור, כ 45 עד 90 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים את הרוטב החריף 8 כפות של החמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד החמאה נמסה התערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולחמם מחדש לפי הצורך כאשר מוכן לשרת.ממיסים את הכף הנותרת של חמאה במחבת בינונית על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -6 דקות. בינתיים, לטאטא את המים ואת קורנפלור יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את השמנת למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמיס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר.) מערבבים את תערובת קורנפלור שמורה, ולאחר מכן לטאטא אותו לתוך רוטב הגבינה. להגדיל את החום בינוני, לטאטא מדי פעם, להביא את התערובת לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מן החום ולהעביר צלחת הגשה.
6
מעבירים את רוטב החמאה החריף למנה אחרת ומעבירים את שני הרטבים עם תרנגול ההודו המגולף.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)