קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות88
מגזין

הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים

הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים
תרנגול הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 136 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1173 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוזמרין, סיידר תפוחים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגול הודו מצופה בעשבים עם סיידר תפוחים., תרנגול הודו סיידר עם רוטב תפוחים קלוי, ו רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב.

הוראות

1
קו סיר גדול במיוחד או קערה עם שתי שקיות פלסטיק 13 ליטר (או גדול יותר), 1 בתוך השני.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שלב 1 ליטר מים, מלח, עלי דפנה, פלפל, ו allspice בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום.
4
הוסף 1 ליטר מים קרים וקריר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
יוצקים לתוך שקיות פלסטיק; לערבב הנותרים 6 ליטרים מים. לעטוף את צוואר תרנגול ההודו ולשים במקרר. הטביעו את טורקיה במי מלח כדי לכסות לחלוטין, איסוף שקיות בחוזקה כדי לחסל כל אוויר; שקיות עניבה סגורות. מקררים את טורקיה במי מלח בסיר לפחות 18 שעות ועד 20 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
קו מחבת קלייה גדולה עם 4 שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
הסר טורקיה ממי מלח ולנקז היטב; להשליך מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
8
מניחים את טורקיה במחבת מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים פטרוזיליה, טימין, מרווה, מיורן, רוזמרין, ואגוז מוסקט בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
העברת תערובת 1/4 גביע עשב לקערה קטנה; לערבב 1/2 כוס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
שלב מרק סיידר תפוחים בסיר גדול כבד. מרתיחים עד מופחת 3 כוסות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים הפחתת מרק לתוך קערה. ממיסים 1/4 כוס חמאה באותו סיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
להקציף בהפחתת מרק, ולאחר מכן שמנת, קלבדוס, ותערובת עשבי תיבול הנותרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד בסיס הרוטב הוא מעובה מופחת 2 3/4 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, כ 20 דקות. קצת רוטב בשר. (בסיס רוטב וחמאת עשב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
CalvadosCalvados
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר טורקיה מחבת צלייה; לנקז כל מיצים שנצברו מן החלל הראשי. זרוק מגבות נייר מחבת צלייה. ממיסים חמאת עשב בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מברשת תחתית של מחבת צלייה עם קצת חמאת עשב. להחזיר את טורקיה למחבת מוכנה. טאק קצות כנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מניחים כמה מגורי תפוחים ומגורי בצל בחלל הראשי.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מברשת הנותרים חמאת עשב על טורקיה; מפזרים פלפל. לפזר תפוחים ובצל הנותרים סביב טורקיה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף צוואר הודו שמור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הודו צלוי 1 שעה. Baste עם סיידר תפוחים 1/2 כוס. הודו צלוי 30 דקות. Baste עם הנותרים 1/2 כוס סיידר. רוסט טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 79°, basting טורקיה כל 30 דקות עם מיצי פאן כיסוי השד רופף עם רדיד אם בראונינג מהר מדי, על 2 שעות יותר (3 1/2 שעות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר טורקיה מגש; בואו לעמוד לפחות 30 דקות לפני גילוף (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
השליכו תפוחים, בצל וצוואר תרנגול הודו מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס גדולה למדידת כוס; כפית את השומן מפני השטח.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
יוצקים מיצים degreased לתוך בסיס רוטב ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא מדי פעם. מרתיחים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית מצטמצם 3 1/2 כוסות, על 15 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים