הודו צלוי לחג ההודיה
תרנגול הודו צלוי לחג ההודיה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם רוזמרין, גרידה כתומה, קליפה של תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-45 דקות. נסו הודו צלוי לחג ההודיה, תרנגול הודו צלוי / מטוגן של חג ההודיה, ו ספירה לאחור # 6 הודו צלוי הודיה, בדרך שלי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שקית Brining או סיר גדול מאוד
הסר את ההודו מאריזתו והסר את השקיות בפנים שמחזיקות את הצוואר ואת הקרביים. יש לשטוף אותם ולשים אותם בשקית ניילון במקרר; תצטרך אותם לרוטב. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים.
מניחים את טורקיה לתוך שקית גדולה או סיר.
יוצקים צונן מלח ההודו האהוב עליי ומניחים במקרר במשך 16 עד 18 שעות כך מלח יכול לעבוד הקסם שלה.
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
לאחר ההודו יש brined, להסיר אותו שקית brining ולשטוף את טורקיה ביסודיות שוב מבפנים ומבחוץ. משרים את ההודו במים קרים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף שוב יבש לטפוח.
מסבך את הציפור או לתחוב את הרגליים ואת הכנפיים עם זאת אתה אוהב. ואז למקם את הציפור, הנקה למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה. לכסות את כל המחבת, tenting הציפור, עם רדיד כבד חובה כך שהוא אטום היטב.
מניחים בתנור וצולים את ההודו במשך כ 10 דקות לכל קילו. (אז עבור תרנגול הודו 20 פאונד, לצלות אותו במשך כ 3 1/2 שעות. עבור תרנגול הודו במשקל 15 פאונד, צלי אותו במשך 2 1/2 שעות.)*
כאשר הגיע הזמן להסיר את טורקיה מהתנור, לערבב יחד את החמאה, רוזמרין רצועות קליפת תפוז.
הסר את טורקיה מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
הסר את נייר הכסף ולהניח בצד. (לשים מלית בציפור אם אתה רוצה בשלב זה.) לשפשף את תערובת החמאה על כל העור של טורקיה, מקבל בסדקים. הכנס מדחום בשר לתוך הירך, ליד מפרק הירך.
הנח את ההודו, חשוף, בחזרה לתנור. להמשיך לצלות את טורקיה, צליחת / צחצוח עם המיצים מהמחבת כל 30 דקות עד המיצים הם כבר לא ורוד ואת המדחום רושם 165 מעלות F. זה יכול לקחת עוד 1/2 עד 2 1/2 שעות, בהתאם לגודל של הציפור.
הסר את טורקיה מהתנור ולכסות קלות עם נייר עד שאתה מוכן לגלף.
מערבבים מים עם סיידר תפוחים, סוכר חום, מלח, פלפל, עלי דפנה, שום, רוזמרין וקליפות תפוזים בסיר גדול. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום לכסות. אפשר למלח להתקרר לחלוטין, ואז מניחים למקרר להתקרר.