קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות96
מגזין

הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית

הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית
הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 5016 קלוריות, 700 גרם חלבון ו 209 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' ילי, חמאה, פובלנו צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית נסו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי, תירס-לחם צ'וריסו מלית, ו צ'וריסו לחם תירס מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 8 אינץ ' מהחום. לטגן את התירס, מפנה, עד חרוך קלות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
3
במעבד מזון, קוצצים את צ 'וריסו לחתיכות 1/2 אינץ'. במחבת גדולה, לבשל את צ ' וריסו על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים את צ ' וריסו ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת; להשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
למחוק את המחבת ולהמיס את 4 כפות של חמאה מוצקה בו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל, סלרי, שום, poblanos ו טימין ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
לגרד לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הצ ' וריסו, גרעיני תירס, לחם תירס, חמאה מומסת ומניה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גרעינים תירסגרעינים תירס
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
בואו מגניב.
10
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
שים את האנשואים בקערה בינונית ומכסה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בואו להשרות עד מתרכך, כ -30 דקות.
13
לנקז היטב. במעבד מזון, מחית את אנשואים עם שום וחמאה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לשפשף 2 כפות של רסק אנצ ' ו בחלל טורקיה הראשי. לשחרר את העור בצוואר בזהירות להאריך את הידיים כל הדרך עד הירך והרגל. לשפשף את הדבק אנצ ' ו הנותרים מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
14
באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם 5 כוסות של המילוי ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. כפית 1 כוס של המילוי לתוך חלל הצוואר ולתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים. כפית את המילוי הנותר לתוך צלחת אפייה בחמאה 3 ליטר וטפטוף עם 1 כוס של המניה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
15
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד ומתבלים אותו במלח ופלפל. צולים את ההודו במשך 30 דקות, ואז מפחיתים את החום ל-37
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
16
להוסיף 1 כוס של המניה למחבת הקלייה ולצלות את טורקיה במשך 3 שעות ארוכות יותר, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רושמי הירך הפנימית 180 ואת מלית רושמת 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
מכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר אם העור חומים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
19
אופים את המילוי בתבנית האפייה במשך כ 30 דקות, או עד מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
בינתיים, יוצקים את מיצי מחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. דלג על השומן. בכוס קטנה, להקציף 1/2 כוס של המניה עם הקמח ולהניח בצד. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
21
הוסף את 2 1/2 כוסות הנותרים של מלאי ולהביא לרתיחה. באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות משחימים מלמטה ובצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
22
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים למחבת הקלייה, ואז מסננים דרך מסננת עדינה לסיר בינוני. מרתיחים את המיצים על חום גבוה עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
23
לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
24
לגלף את טורקיה ומגישים עם הרוטב ואת מלית לחם תירס מן טורקיה ואת צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מאסיה Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה