הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 5016 קלוריות, 700 גרם חלבון ו 209 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' ילי, חמאה, פובלנו צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית נסו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי, תירס-לחם צ'וריסו מלית, ו צ'וריסו לחם תירס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 8 אינץ ' מהחום. לטגן את התירס, מפנה, עד חרוך קלות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
3
במעבד מזון, קוצצים את צ 'וריסו לחתיכות 1/2 אינץ'. במחבת גדולה, לבשל את צ ' וריסו על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את צ ' וריסו ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת; להשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
למחוק את המחבת ולהמיס את 4 כפות של חמאה מוצקה בו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל, סלרי, שום, poblanos ו טימין ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
לגרד לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הצ ' וריסו, גרעיני תירס, לחם תירס, חמאה מומסת ומניה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעינים תירס
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
בואו מגניב.
10
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
שים את האנשואים בקערה בינונית ומכסה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
בואו להשרות עד מתרכך, כ -30 דקות.
13
לנקז היטב. במעבד מזון, מחית את אנשואים עם שום וחמאה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לשפשף 2 כפות של רסק אנצ ' ו בחלל טורקיה הראשי. לשחרר את העור בצוואר בזהירות להאריך את הידיים כל הדרך עד הירך והרגל. לשפשף את הדבק אנצ ' ו הנותרים מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
14
באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם 5 כוסות של המילוי ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. כפית 1 כוס של המילוי לתוך חלל הצוואר ולתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים. כפית את המילוי הנותר לתוך צלחת אפייה בחמאה 3 ליטר וטפטוף עם 1 כוס של המניה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מסטיק מנטה
15
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד ומתבלים אותו במלח ופלפל. צולים את ההודו במשך 30 דקות, ואז מפחיתים את החום ל-37
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
16
להוסיף 1 כוס של המניה למחבת הקלייה ולצלות את טורקיה במשך 3 שעות ארוכות יותר, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רושמי הירך הפנימית 180 ואת מלית רושמת 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
17
מכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר אם העור חומים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
18
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
19
אופים את המילוי בתבנית האפייה במשך כ 30 דקות, או עד מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
בינתיים, יוצקים את מיצי מחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. דלג על השומן. בכוס קטנה, להקציף 1/2 כוס של המניה עם הקמח ולהניח בצד. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
21
הוסף את 2 1/2 כוסות הנותרים של מלאי ולהביא לרתיחה. באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות משחימים מלמטה ובצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים למחבת הקלייה, ואז מסננים דרך מסננת עדינה לסיר בינוני. מרתיחים את המיצים על חום גבוה עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
23
לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
24
לגלף את טורקיה ומגישים עם הרוטב ואת מלית לחם תירס מן טורקיה ואת צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מאסיה Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.