הודו צלוי עם תפוזים, עלי דפנה, בצלים אדומים ורוטב מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם תפוזים, עלי דפנה, בצל אדום, ורוטב פאן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, טורקיה, תפוזי טבור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב, הודו צלוי ורוטב עם בצל ומרווה, ו הודו צלוי עם מרווה, בצל ורוטב קרביים.
הוראות
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
מפזרים את טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל, ואז מקפלים את עור הצוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם שיפוד קטן. דברים חלל גדול עם תפוזים, 1 בצל, ועלי דפנה. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח וכנפיים מאובטחות לגוף עם שיפודים קטנים.
שים את טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה flameproof וצלי באמצע תנור 30 דקות.
בעוד טורקיה הוא צלייה, לזרוק הנותרים 2 בצל עם 2 כפות חמאה מומסת.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מברשת הנותרים 1/4 כוס חמאה מעל טורקיה צלוי 30 דקות יותר. הבסטה טורקיה ולפזר טריזי בצל חמאה סביבו, ואז צולים, צולים טורקיה כל 30 דקות (להוסיף קצת מים למחבת אם הבצל מקבל כהה מדי) עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של ירך (לא לגעת עצם) רושמים 77°, 1 1/2 עד 2 שעות יותר (זמן צלייה הכולל: 2 1/2 עד 3 שעות).
להעביר טורקיה מגש (לא לנקות מחבת צלייה) ולתת לעמוד 25 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 82°).
העברת מיצי פאן עם בצל למדידת זכוכית 2 ליטר, ואז לרפרף ולהזמין 1/4 כוס שומן.
להוסיף מלאי טורקיה מספיק מיצי פאן לעשות 4 1/2 כוסות בסך הכל. הגדר מחבת צלייה על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף תערובת 1 כוס ו מחבת deglaze על ידי רותחים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות.
מוסיפים את תערובת המניות הנותרת ומביאים לרתיחה.
יוצקים מלאי דרך מסננת בסדר בחזרה לתוך זכוכית למדוד ולהשליך בצל.
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד גדול לבשל roux מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, 3 דקות.
הוסף תערובת חמה בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז מבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 10 דקות. מערבבים בכל מיצי טורקיה נוספים שנצברו על מגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.