קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

הודו שום-ברוקולי מוקפץ

הודו שום-ברוקולי מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום טורקיה-ברוקולי מוקפץ. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פרחי ברוקולי, מרק עוף פחות נתרן, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, עוף וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ.

הוראות

1
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
2
להוסיף 1 כפית שמן שומשום למחבת, ולהטות מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף טורקיה, ומערבבים 5 דקות או עד טורקיה הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר טורקיה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
שלב מרק הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עד קורנפלור מתמוסס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מוסיפים רצועות פלפל וברוקולי; מערבבים ומטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים ערמוני מים, ומערבבים 30 שניות. תגביר את החום לגבוה. מערבבים תערובת מרק, ומוסיפים למחבת עם רוטב סויה, טורקיה, וכל מיצים שנצברו. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך