קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הוז תוצרת בית

הוז תוצרת בית
הו-הו תוצרת בית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 589 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. לך לחנות ותביא חלמונים, תמצית ונילן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית, כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 מחבתות חצי גיליון עם צדדים
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
כדי להפוך את העוגה: חמאה מחבת רול ג ' לי קו זה עם נייר קלף; ואז חמאה על הנייר כדי להבטיח שחרור.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
4
להביא סיר של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בקערה ממיקסר עומד, לשלב את הביצים, חלמונים, סוכר, וניל בקערה ולהקציף בקצרה. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומערבבים עד חם והסוכר נראה מומס. צרף את הקערה למיקסר עומד מצויד עם מקצף, שוט עד אור ורך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
6
בינתיים, לנפות יחד את הקמח, קקאו, ואבקת אפייה 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
הסר את הקערה מן המיקסר, תוך קיפול תערובת הביצה, לנפות את תערובת הקמח, לאט לאט, עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
טפטוף בחמאה הבהירה, תוך קיפול הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
9
מיד לשפוך את הבלילה לתוך המחבתות מוכן חלוקת שווה להחליק את צמרות עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
10
אופים עד השחמה קלה וזה מתחיל להתרחק הקצוות של המחבת, על 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
הסר את העוגות מהתנור ולתת לשבת במחבת במשך 1 דקה. הפעל סכין לאורך הקצה כדי לשחרר את העוגה ולאחר מכן להעיף אותו החוצה על נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
סכיןסכין
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מברשת הנייר (אחד אתה מרופד במחבת עם) עם מים ולתת להשרות במשך 2 דקות. לקלף אותו מהעוגה. לקצץ קצוות יבשים מהעוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
בואו מגניב מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
14
כדי להפוך את המילוי: בקערה של מערבל עומד, לשלב את הסוכר והחמאה ומערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב; ואז להגדיל את המהירות בינונית ומכה עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
15
הוסף וניל ושמנת ולהמשיך להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה יותר, הוספת קרם יותר עבור עקביות מתפשטת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
16
מורחים את העוגות ספוג עם שכבה דקה של המילוי, משאיר שטח 1/4 אינץ ' בקצה הרחוק.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
17
לגלגל את העוגה בחוזקה בצד הארוך עד שיש לך התגלגל יומן עבה 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
18
חותכים את היומן מן הסדין הנותר של עוגה ומניחים בצד התפר למטה. חזור עם העוגה שנותרה. צנן את היומנים במשך 30 דקות; ואז לחתוך 2 1/2-סעיפים אינץ'.
19
כדי להפוך את הזיגוג: להמיס את 2 החומרים יחד בחלק העליון של דוד כפול או קערה להגדיר מעל מים בקושי מבעבע, ערבוב מדי פעם. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. אחת בכל פעם, לזרוק בעדינות את לחמניות העוגה לתוך השוקולד החם. הרם עם מזלג ולתת עודף שוקולד לטפטף בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
זיגוגזיגוג
גלולגלול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
דוד כפולדוד כפול
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
20
מניחים על גיליון העוגיות ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר עד הציפוי הוא מוצק, על 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה