הזיטי הטוב ביותר אי פעם
זיטי הטוב ביותר אי פעם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 669 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם בזיליקום, מלח ופלפל, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, זיטי אפוי, ו זיטי סיר אחד עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד. בסיר גדול, מחממים מרינרה עם 1 כפית בזיליקום עד מבעבע. בקערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה, 1 כפית תיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מורחים תחתית 9x13 אינץ צלחת אפייה עם רוטב.
שכבה 1/2 של הזיטי, 1/2, הנקניק, 1/2 של הריקוטה, ו 1/2 המוצרלה. כפית חצי מהרוטב מעל. חזור על שכבות.
מפזרים העליון עם הנותרים 1/2 כפיות בזיליקום ותבלינים איטלקי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות.