החזירים העסיסיים של ביל ווד
החזירים העסיסיים של ביל ווד עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם צלי כתף חזיר, לחמניות המבורגר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו עץ ירה רגל של כבש, אוזן עץ ומרק תמרים אדום, ו יונת עץ צלויה על טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מחממים את השמן הצמחי בתנור הולנדי גדול עד שהוא מנצנץ, וצורבים את צלי הבקר והחזיר מכל הצדדים עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד.
יוצקים את המים על הבשר, מכסים ומבשלים בתנור שחומם מראש למשך 2 שעות. חשפו את התנור ההולנדי, והסירו וזרקו את העצמות מצלי הבקר. בעזרת כף או מרית, שחררו את פיסות הטעם השחומות מתחתית התנור ההולנדי.
מערבבים יחד את הקטשופ, החרדל, רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון והמלח והפלפל בקערה.
יוצקים את תערובת הקטשופ על הבשר, מערבבים לשילוב עם חתיכות הטעם השחומות ומכסים את התנור ההולנדי.
מנמיכים את חום התנור ל -250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס) ומבשלים עוד 2 שעות. גרוסים את הבשר עם 2 מזלגות, עורמים כל לחמניה בכ-1/3 כוס בשר ורוטב, ומקשטים בבצל וחמוצים לפי הטעם.