הטוב ביותר אי פעם שוקולד בראוניז פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הטוב ביותר אי פעם שוקולד בראוניז פטל. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שוקולד, ביצים, חבילת חמאה, פטל. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בראוניז שוקולד פטל, בראוניז שוקולד פטל, ו בראוניז שוקולד פטל טראפל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו 20 x 30cm אפיית מגש פח עם אפיית קלף.
שים את השוקולד, חמאה וסוכר במחבת להמס בעדינות, ערבוב מדי פעם עם כף עץ.
מערבבים את הביצים, אחד אחד, לתוך תערובת השוקולד המומסת. מסננת את הקמח והקקאו, ומערבבת. מערבבים חצי פטל, לגרד לתוך המגש, ואז לפזר על שאר פטל.
אופים על המדף האמצעי במשך 30 דקות או, אם אתה מעדיף מרקם מוצק יותר, עבור 5 דקות יותר. מגניב לפני חיתוך לריבועים. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.