קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

הטורטייה הספרדית של אנג'ל וברנדה

הטורטייה הספרדית של אנג'ל וברנדה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין את הטורטילאן הספרדי של אנג'ל וברנדה בבית. למנה זו יש 208 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ו-30 שלם מגיש 6 . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, עלי בזיליקום, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 52% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טורטייה ספרדית , עוגת אוכל מלאך עם ציפוי לימון ופסטת עוף עם שיער מלאך .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמים את הבטטות ותפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים אותם במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים עד שהם רק רכים, 5 עד 10 דקות, ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, טורפים את הביצים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את העגבניות המיובשות, הפלפל החריף והבזיליקום. מתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מרססים בנדיבות מחבת גדולה ועמידה בתנור עם ספריי בישול והניחו אותה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוסיפים את הבצל, הפטריות והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות רכים ורק מתחילים להשחים, כ-8 דקות. מגרדים אותם לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מרססים שוב את המחבת בספריי הבישול ומוסיפים בשכבה אחידה את הבטטות ותפוחי האדמה המרוקנים. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מתחילים להשחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים אותם לביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מרססים שוב את המחבת ומניחים אותה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את תערובת הביצים ומפזרים אותה בצורה אחידה. מבשלים עד שהתחתית מתחילה להתייצב, כ-5 דקות. השתמשו במרית חסינת חום כדי לשחרר את קצה הטורטייה כשהיא מתבשלת על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהחלק העליון תופח, מתייצב ומזהיב, כ-8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוציאים את הטורטייה מהתנור ונותנים לה לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מניחים צלחת גדולה הפוכה על גבי הטורטייה. בעזרת כלי סיר, עם יד אחת על ידית המחבת והשנייה בתחתית הצלחת הופכים את התבנית והצלחת כך שהטורטייה נמצאת כעת על הצלחת. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי