קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

הטורטייה הספרדית של אנג'ל וברנדה

הטורטייה הספרדית של אנג'ל וברנדה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין את הטורטילאן הספרדי של אנג'ל וברנדה בבית. למנה זו יש 208 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ו-30 שלם מגיש 6 . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, עלי בזיליקום, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 52% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טורטייה ספרדית , עוגת אוכל מלאך עם ציפוי לימון ופסטת עוף עם שיער מלאך .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שמים את הבטטות ותפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים אותם במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים עד שהם רק רכים, 5 עד 10 דקות, ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, טורפים את הביצים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את העגבניות המיובשות, הפלפל החריף והבזיליקום. מתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מרססים בנדיבות מחבת גדולה ועמידה בתנור עם ספריי בישול והניחו אותה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מוסיפים את הבצל, הפטריות והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות רכים ורק מתחילים להשחים, כ-8 דקות. מגרדים אותם לתוך תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מרססים שוב את המחבת בספריי הבישול ומוסיפים בשכבה אחידה את הבטטות ותפוחי האדמה המרוקנים. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מתחילים להשחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים אותם לביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מרססים שוב את המחבת ומניחים אותה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את תערובת הביצים ומפזרים אותה בצורה אחידה. מבשלים עד שהתחתית מתחילה להתייצב, כ-5 דקות. השתמשו במרית חסינת חום כדי לשחרר את קצה הטורטייה כשהיא מתבשלת על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהחלק העליון תופח, מתייצב ומזהיב, כ-8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוציאים את הטורטייה מהתנור ונותנים לה לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
מניחים צלחת גדולה הפוכה על גבי הטורטייה. בעזרת כלי סיר, עם יד אחת על ידית המחבת והשנייה בתחתית הצלחת הופכים את התבנית והצלחת כך שהטורטייה נמצאת כעת על הצלחת. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף