הטלת לזניה
לזניה לזרוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו ערב שבת לזניה לזרוק, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2.5 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים פסטה בסיר, לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד במכרז, ולנקז.
מבשלים ומערבבים את הנקניקיה האיטלקית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד להשחמה, כ -8 עד 10 דקות.
מסננים את השומן מהבשר, יוצקים את הפסטה המבושלת ורוטב הספגטי למחבת ומערבבים היטב לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה.
יוצקים חצי מתערובת הפסטה - נקניק חם לתבנית האפייה המוכנה, מורחים עם גבינת קוטג ' בשכבה זוגית ומפזרים חצי מגבינת המוצרלה.
מורחים את תערובת הפסטה הנותרת על גבי הגבינה, ומוסיפים את גבינת המוצרלה הנותרת.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ -25 דקות, עד התבשיל חם והגבינה נמסה מבעבעת.
תן לו לעמוד 5 דקות כדי המשרד עד לפני ההגשה.