קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

הטלת לזניה

הטלת לזניה
לזניה לזרוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו ערב שבת לזניה לזרוק, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2.5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים פסטה בסיר, לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד במכרז, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מבשלים ומערבבים את הנקניקיה האיטלקית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד להשחמה, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים את השומן מהבשר, יוצקים את הפסטה המבושלת ורוטב הספגטי למחבת ומערבבים היטב לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים חצי מתערובת הפסטה - נקניק חם לתבנית האפייה המוכנה, מורחים עם גבינת קוטג ' בשכבה זוגית ומפזרים חצי מגבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מורחים את תערובת הפסטה הנותרת על גבי הגבינה, ומוסיפים את גבינת המוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ -25 דקות, עד התבשיל חם והגבינה נמסה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תן לו לעמוד 5 דקות כדי המשרד עד לפני ההגשה.