קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

הטלת לזניה

הטלת לזניה
לזניה לזרוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו ערב שבת לזניה לזרוק, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2.5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים פסטה בסיר, לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד במכרז, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מבשלים ומערבבים את הנקניקיה האיטלקית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד להשחמה, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את השומן מהבשר, יוצקים את הפסטה המבושלת ורוטב הספגטי למחבת ומערבבים היטב לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים חצי מתערובת הפסטה - נקניק חם לתבנית האפייה המוכנה, מורחים עם גבינת קוטג ' בשכבה זוגית ומפזרים חצי מגבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מורחים את תערובת הפסטה הנותרת על גבי הגבינה, ומוסיפים את גבינת המוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ -25 דקות, עד התבשיל חם והגבינה נמסה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן לו לעמוד 5 דקות כדי המשרד עד לפני ההגשה.