הטלת פסטה מחיטה מלאה ים תיכונית
הטלת פסטה מחיטה מלאה ים תיכונית עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.3 דולר למנה. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם לבבות ארטישוק במרינדה, שום, עלי תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: פסטה ים תיכונית קיסר לזרוק, ירקות ופסטה מחיטה מלאה לזרוק, ו לזרוק פסטה של פאט.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה פנה ומחזירים לרתיחה. מבשלים פסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות; מסננים.
מחממים שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומבשלים ומערבבים שום בשמן החם רק עד שהוא ריחני, בערך 30 שניות. מערבבים לבבות ארטישוק, פלפלים וזיתים למחבת עד לתערובת הטעמים, כ -5 דקות. מקפלים בעדינות את התרד לתערובת ומערבבים רק עד שנבול מעט וירוק כהה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פסטה פנה עד לאיחוד יסודי; זורקים קלות תערובת פסטה עם גבינת פטה.
מניחים מכסה מעל המחבת ונותנים לפסטה ולירקות לאדות 10 דקות לפני ההגשה.