קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

היביסקוס-אנצ'ילדות פרחים

היביסקוס-אנצ'ילדות פרחים
המתכון היביסקוס-אנצ'ילדות פרחים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-73 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, בצל, jicama, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו היביסקוס אנצ'ילדות פרחים, סיידר תפוחים עם סירופ פרחים היביסקוס, ו עוגיות שוקולד והיביסקוס עם היביסקוס-Ganache חדורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא פרחים היביסקוס 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום; תן תלול עד פרחים הם רק במכרז, 58 דקות. זן; פרחים מילואים.
3
מחממים שמן זית בסיר כבד גדול על חום בינוני; מוסיפים בצל ומטוגנים עד רך אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף היביסקוס שמורות פרחים, גזר, הבא 4 מרכיבים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד גזר רך נוזלי מתאדה, כ 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
5
שלב את 4 החומרים הראשונים 2 כוסות מים בסיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות מתחילים להתפרק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מחום ותערובת העברה לבלנדר; טהור עד חלקה. לנגב את הסיר; להוסיף שמן וחום על חום בינוני גבוה. כאשר שמן מתחיל לעשן, בזהירות להוסיף טהור עלי דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 10 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים שמן למחבת גדולה לעומק של 1/4"; חום מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, טורטיות לטבול ומבשלים, פונה פעם אחת, עד שהם מתרככים, 3045 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
ניקוז על מגבות נייר. שים 1/4 כוס מילוי במרכז כל טורטייה; רול כדי לסגור.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים 2 אנצ ' ילדות על כל צלחת. לחנוק עם רוטב צ ' יפוטלה ומקשטים עם שמנת חמוצה, כרוב, וגבינת Cotija.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2צ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו2largesגזר, מגורדגזר, מגורד12טורטיות תירס 6' טורטיות תירס 6'1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת Cotija או פטה, התפוררגבינת Cotija או פטה, התפורר3largesעלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחי היביסקוס יבשיםפרחי היביסקוס יבשים3שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'יקמה מגורדתג'יקמה מגורדת6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו יבש טחוןאורגנו יבש טחון907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיף בשלות, cored, חצויעגבניות שזיף בשלות, cored, חצוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב סגול פרוס דקכרוב סגול פרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק0(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחישמן צמחי1בצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.