קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

היביסקוס-רגל מושרה של כבש

היביסקוס-רגל מושרה של כבש
היביסקוס-רגל טלה במרינדה היא ללא גלוטן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם רגל כבש, שיני שום, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות. נסו עוגיות שוקולד והיביסקוס עם היביסקוס-Ganache חדורים, כבש במרינדה, ו צלעות כבש במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה עם שום וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הוסף היביסקוס פרחים בעדינות ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
3
הסר מהחום ולתת מרינדה תלולה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4
יוצקים מרינדה דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים, ואז להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים סוכר, ערבוב עד מומס, וצינה עד קר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1
הסר את רוב השומן מ כבש ולשים כבש בשכבה כפולה של שקיות פלסטיק sealable עם מרינדה. טלה במרינדה, מקורר, הופך את התיק פעם או פעמיים, 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1
הסר כבש משקית, הזמנת מרינדה, ולאחר מכן להעביר למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו. טלה יבש לשפשף עם שמן, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
מחממים תנור ל 232°. לשים כבש בשליש העליון של התנור ולהפחית את החום ל350. צולים עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הרגל (ללא נגיעה בעצמות) רושמים125, על 1 עד 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
להעביר כבש מגש, לכסות בנייר כסף, ולתת לעמוד 15 עד 25 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה על 57°).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בעוד שה עומד, יוצקים מרינדה שמורה למחבת צלייה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים ומרתיחים מרינדה, גירוד ביטים חומים, עד מופחת כ 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים מיצי בשר שהצטברו על מגש ומקציפים בג ' לי ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים חמאה וסחרור או מחבת שייק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך סירת תחתית כדי לשרת עם כבש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף