קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

הילה-הילה אייס פופס

הילה-הילה אייס פופס
Halo-Halo קרח אבא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Halo-Halo קרח קופץ, Ginataang Halo-halo, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס.

הוראות

1
מניחים את ube, שמנת, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר קטן על חום בינוני לטאטא עד הסוכר מומס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להעביר את התערובת לבלנדר. Purée עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת לתוך כוס מדידה חסינת חום ומערבבים את הוניל. מחלקים את התערובת בין תבניות פופ, ממלאים אותם באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מקום במקפיא עד כמעט מוצק לחלוטין, על 2 שעות.כאשר ube קפוא מוכן, להכין את תערובת חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
מניחים את חלב הקוקוס בקערה קטנה ומוסיפים את הנותרים 3 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא עד התערובת חלקה והסוכר מומס, על 2 דקות. מערבבים את הפרי או תוספות אחרות, אם באמצעות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר את התבניות מהמקפיא, מערבבים שוב את תערובת חלב הקוקוס, ובעזרת כפית, מחלקים באופן שווה את התערובת בין התבניות. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות