קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

הילה-הילה אייס פופס

הילה-הילה אייס פופס
Halo-Halo קרח אבא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Halo-Halo קרח קופץ, Ginataang Halo-halo, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס.

הוראות

1
מניחים את ube, שמנת, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר קטן על חום בינוני לטאטא עד הסוכר מומס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
להעביר את התערובת לבלנדר. Purée עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת לתוך כוס מדידה חסינת חום ומערבבים את הוניל. מחלקים את התערובת בין תבניות פופ, ממלאים אותם באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מקום במקפיא עד כמעט מוצק לחלוטין, על 2 שעות.כאשר ube קפוא מוכן, להכין את תערובת חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
מניחים את חלב הקוקוס בקערה קטנה ומוסיפים את הנותרים 3 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
לטאטא עד התערובת חלקה והסוכר מומס, על 2 דקות. מערבבים את הפרי או תוספות אחרות, אם באמצעות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הסר את התבניות מהמקפיא, מערבבים שוב את תערובת חלב הקוקוס, ובעזרת כפית, מחלקים באופן שווה את התערובת בין התבניות. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות