קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

הילה-הילה אייס פופס

הילה-הילה אייס פופס
Halo-Halo קרח אבא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Halo-Halo קרח קופץ, Ginataang Halo-halo, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס.

הוראות

1
מניחים את ube, שמנת, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר קטן על חום בינוני לטאטא עד הסוכר מומס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להעביר את התערובת לבלנדר. Purée עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת לתוך כוס מדידה חסינת חום ומערבבים את הוניל. מחלקים את התערובת בין תבניות פופ, ממלאים אותם באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מקום במקפיא עד כמעט מוצק לחלוטין, על 2 שעות.כאשר ube קפוא מוכן, להכין את תערובת חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
5
מניחים את חלב הקוקוס בקערה קטנה ומוסיפים את הנותרים 3 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לטאטא עד התערובת חלקה והסוכר מומס, על 2 דקות. מערבבים את הפרי או תוספות אחרות, אם באמצעות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
הסר את התבניות מהמקפיא, מערבבים שוב את תערובת חלב הקוקוס, ובעזרת כפית, מחלקים באופן שווה את התערובת בין התבניות. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים