הילה-הילה אייס פופס
Halo-Halo קרח אבא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, שמנת כבדה, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Halo-Halo קרח קופץ, Ginataang Halo-halo, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס.
הוראות
מניחים את ube, שמנת, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר קטן על חום בינוני לטאטא עד הסוכר מומס, על 10 דקות.
להעביר את התערובת לבלנדר. Purée עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
יוצקים את התערובת לתוך כוס מדידה חסינת חום ומערבבים את הוניל. מחלקים את התערובת בין תבניות פופ, ממלאים אותם באמצע הדרך.
מקום במקפיא עד כמעט מוצק לחלוטין, על 2 שעות.כאשר ube קפוא מוכן, להכין את תערובת חלב קוקוס.
מניחים את חלב הקוקוס בקערה קטנה ומוסיפים את הנותרים 3 כפות סוכר.
לטאטא עד התערובת חלקה והסוכר מומס, על 2 דקות. מערבבים את הפרי או תוספות אחרות, אם באמצעות; להפריש.
הסר את התבניות מהמקפיא, מערבבים שוב את תערובת חלב הקוקוס, ובעזרת כפית, מחלקים באופן שווה את התערובת בין התבניות. הכנס את המקלות להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.