הישאר-חטיפי חמאה טריים
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל להישאר-טריות באטרסקוטש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 114 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. לכי לחנות וקחי תמצית ונילן, פקאן, כפית קטנה של מלח כשר חצי אם את משתמשת בחמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חטיפי חמאה, חטיפי חמאה, ו חטיפי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° ו קו 8 מחבת מתכת מרובעת אינץ ' עם רדיד אלומיניום. לסכל שומן ולהניח פאן בצד.לנפות או לערבב יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.ממיסים חמאה על חום בינוני בסיר קטן. מבשלים רק עד שהוא מתחיל חום, ולאחר מכן להסיר מחום ולהעביר לקערת ערבוב בגודל בינוני.
מוסיפים סוכר חום, גלוקוז ותמצית וניל. הכה עם מערבל חשמלי יד על מהירות בינונית עד בשילוב.
מוסיפים את הביצה ומכים במהירות גבוהה במשך כ 3 דקות או עד שהביצה משולבת במלואה והבלילה קלה יותר בצבע ובמרקם. ביד, מערבבים את תערובת הקמח והאגוזים;
מורחים במחבת מוכנה (עזרה קצות אצבעות לחות).
אופים במשך 30 דקות עד העליון הוא מוצק. מגניב על מתלה תיל.