הכי טוב חיטה מלאה-עוגיות צימוקים-שיבולת שועל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל את הטוב ביותר חיטה-שיבולת שועל-צימוקים. והוא מספק כ 36 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר חום, שיבולת שועל מהירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגיות רום עם צימוקים ושיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים מחיטה מלאה, ו שיבולת שועל-עוגיות צימוקים (קמח מחיטה מלאה לבן).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים סוכרים, חמאה, סודה לשתיה, קינמון, מלח, וניל וביצים עם כפית עד מעורבב היטב. מערבבים שיבולת שועל, קמח וצימוקים.
על יריעות עוגיות ungreased, טיפה בצק על ידי כף מעוגלתעל 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות.