הל-Custard קפה
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 112 גרם של שומן, וסך הכל 1180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג דובדבן והל, הל לימון קרפים עם פודינג תות, ו קפה הל.
הוראות
בסיר שאינו מגיב, להביא את החלב, שעועית וניל, שעועית קפה כתוש והל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 15 דקות. בינתיים, במיקסר מצויד מצורף מקצף (או באמצעות מערבל יד), שוט את חלמוני הביצה, סוכר ומלח עד צהוב חיוור ורך. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, לערבב את עמילן התירס, ואז בהדרגה מאוד לשפוך בתערובת חלב חם, ערבוב זה כמו שאתה הולך.
מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר בחזרה לסיר, כדי להחליק אותו ולהסיר את התבלינים.
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני גבוה עד עבה ופשוט רותחים. כאשר התערובת מתעבה, המקצף ישאיר סימני שביל על החלק התחתון של הסיר ואת התערובת תהיה כמה בועות גדולות רותחים עד למעלה. מבשלים רק עד שלא יישאר טעם או תחושה עמילניים.
הסר מהחום ומערבבים את החמאה עד מותך.
יוצקים לתוך 4 כוסות פודינג, ramekins, או ספלים וצינה, חשוף, לפחות 2 שעות או לילה.
מגישים מקורר, הצבת פולי קפה שלם במרכז כל מנה.