קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הל-Custard קפה

הל-Custard קפה
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 112 גרם של שומן, וסך הכל 1180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג דובדבן והל, הל לימון קרפים עם פודינג תות, ו קפה הל.

הוראות

1
בסיר שאינו מגיב, להביא את החלב, שעועית וניל, שעועית קפה כתוש והל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 15 דקות. בינתיים, במיקסר מצויד מצורף מקצף (או באמצעות מערבל יד), שוט את חלמוני הביצה, סוכר ומלח עד צהוב חיוור ורך. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, לערבב את עמילן התירס, ואז בהדרגה מאוד לשפוך בתערובת חלב חם, ערבוב זה כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר בחזרה לסיר, כדי להחליק אותו ולהסיר את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני גבוה עד עבה ופשוט רותחים. כאשר התערובת מתעבה, המקצף ישאיר סימני שביל על החלק התחתון של הסיר ואת התערובת תהיה כמה בועות גדולות רותחים עד למעלה. מבשלים רק עד שלא יישאר טעם או תחושה עמילניים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר מהחום ומערבבים את החמאה עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5
יוצקים לתוך 4 כוסות פודינג, ramekins, או ספלים וצינה, חשוף, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מגישים מקורר, הצבת פולי קפה שלם במרכז כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה