הלוחש Crisper: תפוחים קרמל ליום העבודה ומעבר
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך מים, שמנת כבדה, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הלוחש Crisper: כרוב אדום בריא מזל ותפוחים, הלוחש Crisper: צנצנת קיסר, ו הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
משוך את הגבעולים מהתפוחים וחתוך x קטן עם סכין קילוף שבו כל גזע היה אמור להיות. לדחוף קצה אחד של מקל ארטיק או זרד על סנטימטר לתוך כל תפוח שבו x הוא.
בסיר בינוני, כבד, לשלב את הסוכר ואת המים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים עם כף עץ עד הסוכר מתמוסס. צפה בזהירות ולהתאים את החום כדי לשמור על רתיחה מבוקרת. מרתיחים ללא הפרעה במשך כ 10 דקות, עד הקרמל הופך צבע ענבר כהה.
הסר סיר מחום. בזהירות רבה להוסיף את הקרם. התערובת תרתח בזעם. מערבבים במרץ עם כף עץ.
בואו קרמל מגניב במשך כחמש דקות. בעוד הקרמל מתקרר, דק קוצצים את הבוטנים. קו צלחת גדולה או תבנית אפייה עם נייר קלף וריסוס עם תרסיס בישול או מעיל קל עם שמן נייטרלי טעימות.
אחד בכל פעם, להחזיק כל תפוח על ידי המקל מערבולת מעיל בקרמל.
תן עודף קרמל לטפטף בחזרה לתוך הסיר.
רול מצופה תפוח באגוזים קצוצים. הגדר כל תפוח על הקלף כדי להתקרר לחלוטין.
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים.