הלזניה האהובה על תמי
הלזניה האהובה על תמי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . אם יש לכם אטריות לזניה, ביצה, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רול לזניה מועדפת, לזניה מקסיקנית אהובה, ו לזניה ירקות האהוב על המשפחה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים בצל עד שמתרככים. מערבבים בשר טחון, ומבשלים עד חום שווה.
מסננים עודף שומן. מתבלים עם תיבול איטלקי, רוזמרין, מלח שום, מלח ופלפל. מערבבים עגבניות, רסק עגבניות ומים. מבשלים 1 שעה, או עד הרוטב התעבה.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים בצל עד רך שקוף. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בגבינת פרמזן, ואז חלב. מבשל, ערבוב, עד עבה. אפשר להתקרר, ואז מוסיפים ביצה. (רוטב יהיה עבה מאוד.)
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בתבנית אפייה מוכנה, מניחים שכבה של אטריות, רוטב בשר, רוטב גבינה, ריקוטה ומוצרלה. חזור על שכבות. בנה לעובי הרצוי, או לעשות עוד מחבת קטנה יותר להקפאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
בואו מגניב 15 דקות לפני ההגשה.