קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

הלזניה הטובה ביותר עם קישואים

הלזניה הטובה ביותר עם קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה הטובה ביותר עם קישואים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם יש לך גבינת מוצרלה, מלח ופלפל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", לזניה זוקיני, ו לזניה זוקיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מהירה. להרתיח אטריות לזניה 6 עד 8 דקות עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
להניח אטריות שטוחות ולהסיר עודף מים עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
במחבת, חום בשר טחון מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים. מבשלים עד שלא נשאר צבע ורוד בבשר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פלפלפלפל
בצלבצל
בקרבקר
מלחמלח
6
לנקז כל נוזלים ולהניח בצד.
7
בקערה גדולה, מערבבים יחד גבינת ריקוטה, גבינת רומנו, 2 כוסות של רוטב הפסטה ובשר בקר טחון מתובל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינת רומנוגבינת רומנו
בשר טחוןבשר טחון
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים עד מעורבב היטב. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הוסף שכבה דקה של רוטב פסטה בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מוסיפים שכבה של אטריות לאורך וכמה אטריות בכיוון ההפוך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
11
יוצקים שכבה נדיבה של תערובת ריקוטה על גבי אטריות. שכבת ריקוטה עליונה עם כמה עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
12
הוסף שכבה נוספת של אטריות לאורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
13
מורחים על 1 כוס גבינת מוצרלה. קו את פרוסות קישואים על גבי גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קישואיםקישואים
מורחיםמורחים
14
הוסף עוד שכבה דקה של גבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
15
הוסף את השכבה האחרונה של אטריות לאורך. מעל האטריות עם רוטב הפסטה הנותר, עוד כמה עלי בזיליקום בסידור המושך את העין ומעל עם גבינת מוצרלה 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
בזיליקום טריבזיליקום טרי
רוטב פסטהרוטב פסטה
פסטהפסטה
16
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות. אם גבינת מוצרלה הופכת השחמה מדי,רופף לכסות עם חתיכת נייר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום