הלזניה הטובה ביותר עם קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה הטובה ביותר עם קישואים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם יש לך גבינת מוצרלה, מלח ופלפל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", לזניה זוקיני, ו לזניה זוקיני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מהירה. להרתיח אטריות לזניה 6 עד 8 דקות עד אל דנטה.
מסננים ושוטפים במים קרים.
להניח אטריות שטוחות ולהסיר עודף מים עם מגבת נייר.
במחבת, חום בשר טחון מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים. מבשלים עד שלא נשאר צבע ורוד בבשר.
לנקז כל נוזלים ולהניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד גבינת ריקוטה, גבינת רומנו, 2 כוסות של רוטב הפסטה ובשר בקר טחון מתובל.
מערבבים עד מעורבב היטב. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הוסף שכבה דקה של רוטב פסטה בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מוסיפים שכבה של אטריות לאורך וכמה אטריות בכיוון ההפוך.
יוצקים שכבה נדיבה של תערובת ריקוטה על גבי אטריות. שכבת ריקוטה עליונה עם כמה עלי בזיליקום.
הוסף שכבה נוספת של אטריות לאורך.
מורחים על 1 כוס גבינת מוצרלה. קו את פרוסות קישואים על גבי גבינת מוצרלה.
הוסף עוד שכבה דקה של גבינת ריקוטה.
הוסף את השכבה האחרונה של אטריות לאורך. מעל האטריות עם רוטב הפסטה הנותר, עוד כמה עלי בזיליקום בסידור המושך את העין ומעל עם גבינת מוצרלה 1/2 כוס הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות. אם גבינת מוצרלה הופכת השחמה מדי,רופף לכסות עם חתיכת נייר.