קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות59
מגזין

הלזניה הלטינית של סאני

הלזניה הלטינית של סאני
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטריות כפתור, מוכן לתנור " אטריות לזניה, תרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. נסו לזניה לטינית, נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, ו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה בינונית מערבבים יחד ריקוטה, תרד, ביצה, כמון, מלח ומניחים בצד. במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה מוסיפים 3 כפות שמן ו-3 כפות חמאה וחזיר טחון ופלפל קאיין עד שהבשר חום, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
חזיר טחוןחזיר טחון
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
חמאהחמאה
כמוןכמון
בשרבשר
מלחמלח
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
הסר את הבשר מן המחבת לקערה ולהוסיף פטריות למחבת. מבשלים עד מכרז, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מוסיפים בשר למחבת, מערבבים ב 1/2 כוס הפרמזן, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מעבירים תערובת לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
כדי להרכיב, שכבת התחתון של 12 על ידי 9 אינץ תבשיל תבשיל עם 1/3 של סלסה, אז 6 אטריות, חופפים כדי לכסות את כל המשטח התחתון של המנה. לאחר מכן להוסיף ולהפיץ באופן שווה חצי תערובת תרד ריקוטה, חצי תערובת פטריות חזיר, ושכבה של מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פטריותפטריות
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
מורחיםמורחים
סלסהסלסה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
שכבה נוספת 1/3 של סלסה, 6 אטריות, תערובת תרד ריקוטה הנותרים, ואת תערובת פטריות חזיר הנותרים. כדי לסיים להוסיף את האטריות האחרונות 6, העליון עם סלסה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
סלסהסלסה
חזירחזיר
8
מניחים את פרוסות המוצרלה הנותרות על גבי יחד עם שאר הפרמזן. לסיים עם טפטוף של שמן זית ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
9
אופים מכוסה במשך 45 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F, לחשוף, ואופים במשך 15 יותר דקות או עד חום זהוב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
שלב את כל החומרים במעבד מזון פירה עד כמעט חלקה. להתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1קבוצותכוסברה, עלים בלבדכוסברה, עלים בלבד454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דקגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דק567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט כדי להסיר עודף לחות 1 ביצהחבילות תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט כדי להסיר עודף לחות 1 ביצה2שיני שוםשיני שום1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון1חלפיניו, גזע הוסר, זרע קצוץ בערךחלפיניו, גזע הוסר, זרע קצוץ בערך2ליים, juicedליים, juiced454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1818" תנור מוכן " אטריות לזניה, על 1 חבילה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן, בתוספת תוספת עבור טפטוףשמן, בתוספת תוספת עבור טפטוף1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף, cored, זרע קצוץ בערךעגבניות שזיף, cored, זרע קצוץ בערך1פלפל poblano, גזע הוסר, זרע קצוץ בערךפלפל poblano, גזע הוסר, זרע קצוץ בערך1smallsבצל אדום, קצוץ בערךבצל אדום, קצוץ בערך454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1חתיכות טופי הית' ברמלח, ועוד לתיבולמלח, ועוד לתיבול8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות כפתור לבן, פרוסותפטריות כפתור לבן, פרוסות